Caut designer care sa mi faca toate formatele IAB (http://www.cwr.ro/content.php/74-Bannere-publicitare-in-format-international) pentru un site ! Astept ofertele voastre pentru un set de bannere apoi o sa va dau "tema" / info pentru siteul respectiv!
P.S. : Vreau sa vad si un portofoliu cu bannerele realizate (flash sau gif)
Multumesc !
Citesc bancuri zi de zi !
Si eu sunt interesat de un set de bannere. :D
Horoscop - Horoscop zilnic si zodiace...
Offtopic
Chiar si eu sunt interesat de un set de bannere, din pacate, designeri romani inca nu au descoperit aceasta nisa si sa o exploateze adecvat, se poate castiga bani frumosi, dar ai nevoie de fantezie
...ai nostri inca se mai ocupa de siteuri cu statusuri, muzica, joculete de'a gatitul sau alte copilarii iar altora trebuie sa le spui tu ce sa faca si cum, asta da designeri![]()
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
offtopic:
Atata timp cat se asteapta ca cineva sa lucre pentru 1-3 euro bucata la bannere cam greu o sa vina cineva sa lucre cateva ore pentru a gasi o idee foarte buna. Cei care sunt buni mai bine lucra pe alte paltforme de exemplu 99designs, unde pentru un singur banner poate castiga 150 de dolari.
Acum cateva zile am vazut pe cineva ca a cerut un design pentru un site cu 15 euro. Daca ma gandesc bine ca eu cateodata lucru o zi sau chiar doau zile pe un design, dupa care fac schimbari dupa dorinta clientului, unde as ajunge cu aceste preturi? Poate ca respectul pentru munca ar trebui sa fie mai mare si atunci vor aparea si profesionistii.
Pentru cei interesati de bannere animate (flash) ma pot contacta sa discutam mai detaliat si eventual sa batem palma.
Solutii de hosting :: Shared, VPS, Dedicat
Pret : 30e toate paypal
Daca vrei per/bucata de costa mai mult .
Prtofolio daca vrei : PM
Iti fac niste bannere BETA sa vezi despre ce e vorba .
Citesc bancuri zi de zi !
@diego - trimite-mi si mie pm cu portofoliul te rog
Horoscop - Horoscop zilnic si zodiace...
Sunt interesat si eu.
Astept portofolii pe PM.
Concept si design bannere pentru cei interesati . Pretul se discuta de la client la client , in functie de complexitatea bannerului sau pachetului de bannere . Cei interesati sa-mi dea PM pentru portofoliu si contact pentru oferte si negocieri.