Afiseaza-ti reclama pe pagina de start a platformei cwr.ro - un domeniu cu vechime si vizitatori din nisa de dezvoltare web!
In rubrica *Linkuri utile* recomandam utilizatorilor servicii web interesante pentru nisa unde acestia sunt activi.
- sunt afisate doar 5 linkuri,
- linkurile sunt statice afisate prin rotatie
- primul venit, primul servit
- pretul ramane stabil indiferent daca PR-ul siteului urca pe durata cat linkul tau este afisat pe cwr.ro
Pret per textlink - 10,00 Euro/luna - Pret promotional!
* ocupat din xxx - xxx - xxx
* rezervat din xxx - xxx - xxx
- Textlinkul este calculat in suma fixa pe o perioada de 30 de zile.
- Pot fi implementate texte cu max. 35 de caractere incl. spatiile libere.
- Prezentarea acestora se face in exclusivitate pe locul respectiv
- Plata se poate face doar prin Paypal.com in Euro!
- Nu sunt acceptate site-uri care incalca legislatia in vigoare si site-urile adult
- Statistica domeniului cwr.ro poate fi urmarita public pe http://www.cwr.ro/plesk-stat/webstat/
Utilizatorii interesati sunt rugati sa posteze in acest topic - nu se acepta mesaje personale (PM)
Ultima modificare făcută de Dennis; 17.02.2011 la 16:23. Motiv: schimbare protocol http
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
As dori eu un link in rubrica "Link-uri utile" pentru o perioada de o luna de zile. Observ ca mai sunt cateva locuri libere, nu?
Numai bine!
Da, mai am locuri vacante - adresa Paypal o gasesti in profilul meu, linkul si textul te rog sa le trimiti prin PM
Salut!
Vreau si eu un link pentru o luna. Te rog sa imi pastrezi un loc liber pana maine.
Mersi!
ok, rezerv un loc publicitar pentru tine
Ti-am trimis banii si detaliile!
mai sunt locuri disponibile?![]()
...mai este cineva doritor de reclama?
Doresc si eu sa rezerv un link!