Ai un site nou-nout si inca nu il vede nimeni? Sau unul care e de ceva timp online dar nu reuseste deloc sa castige bataliile cu siteurile concurente? Am o solutie pentru tine. Una care nu dureaza luni de zile, care promite o pereche de aripi pentru siteul tau si rezultate vizibile de la o zi la alta. Am posibilitatea sa iti ofer un pachet de cel putin (sunt mult mai multe) 110 backlinkuri pe viata care vor face diferenta dintre un site bine vazut si unul invizibil. Sunt linkuri cu dofollow, unidirectionale care vin de pe ip-uri si domenii diferite. Sunt linkuri legate de articole din domeniul tau, linkuri in directoarele de RSS-fedd sau pe pe cele mai celebre forumuri online. Rezultatele extraordinare se vor vedea pe google.com dar se vor cunoaste imbunatatiri si pentru motoarele de cautare din Romania.
Poti sa vezi fisierul text pe care l-am atasat pentru a vedea de unde vin aceste backlinkuri si cateva exemple de articole UNICAT (se pot verifica cu COPYSCAPE) care iti vor imbunatati imaginea online.
Pretul normal pentru toate acest pachet SEO este de 50$. Pe tine insa nu o sa te coste atat. Din pacate nu pot sa ofer acest pret la toata lumea. Asa ca NUMAI pentru primii 10 membrii ai comunitatii CWR care comanda acest pachet am sa ofer exact aceleasi servicii la pretul de 37$. Zece este numarul maxim de clienti de care ma pot ocupa personal fara sa afecteze relatiile cu clientii care platesc 50$ pentru acelasi servici.
Multumesc pentru intelegere!
Bonus:Cod HTML:http://adisaan.info/SEOlinkuri.txt
Pentru cei care comanda serviciul de mai sus mai pot face o reducere extraordinara la un pachet de 4000 de backlinkuri provenite numai de pe profile de forumuri. Pretul este de numai 17$ fata de 40$ cat ar costa in mod normal.
Parca esti la teleshopping. Numai aia vin cu oferte: Pret special de 999 ron, dar pentru ca ai vazut oferta asta iti facem discount de 50% si ajungem la 499 ron! Dar, daca suni in 30 minute iti oferim discount inca 50% si ajungem la 249 ron. DAR STAI, mai am inca o oferta pentru tine. Daca faci o comanda in 5 minute, iti mai oferim un discount de 50% si ajung la pretul de 125 ron.
Asa esti si tu. zi ma omule pretul direct nu ne mai aburi cu preturile tale si dupa aia faci discount. Zi pretul direct ca si-asa ce zici tu mai sus e abureala.
Nu pot sa nu ma bag si eu in acest post ,cica "aripi pentru site-ul tau " ,verificai eu pe google sa vad cate BACKlinkuri ai tu pe acel site al tau "adisaa.info " si ghici ce :" ZERO " .Sa stii "fratica " ca tu vad ca ne faci noua oferte "exceptionale" ,dar dovezi "ciu-ciu " .La cate penibilitati scoti pe gura ai ajuns sa te crezi si tu . No offence ,dar "esti la fel ca ala de cumpara site-uri de 300-400 euro si apoi ne prezenta oferta lui de a ne inscrie site-urile noastre in directoare cu 2-3 euro ".
Esti la fel ca basescu vb mult ,prost si numai vrajeli .
Acum zic bafta ,o sa ai nevoie .
Marketing, marketing si iar marketing ... asta inseamna diferenta dintre banii pe care ii fac unii de la PTC-uri si cineva care isi vinde serviciile online. Cum si le vinde? Asta inseamna ... cum se numea cuvantul ala? ... aaa ... MARKETING!
Cat despre "nu pot sa nu ma bag" - jobul pe care l-am facut pentru www.adisaan.info nu are nici macar 24 de ore. Acorda-i cateva zile sa le indexeze google si mai fa-i verificarea aia odata. Daca nu ai rabdare iti dau eu cateva siteuri care au beneficiat de acest serviciu: asigurareobligatorie.adisaan.info ... jocuricopiionline.info ... adisaan.blogspot.com ... neobux-thebestptc.info ... s.a.m.d.
Nu degeaba am urcat lista aia pe server. Ia orice link de acolo, copie-l in browser si ai sa vezi ce minuni stie sa faca softul pe care l-am achizitionat. Nu te obliga nimeni sa cumperi ce ofer eu acolo si nici nu te poate opri nimeni sa te identifici cu comentarii de prost gust. Este numai la alegerea ta.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
abureli, abureli, abureli si iar abureli. Nu veneai cu vrajelile astea la noi daca castigai tu nu stiu cate sute, mii de dolari pe luna. Pe invatam.net ziceai ca vrei sa scoti romanul din saracie si din ptc(LOL, daca tu esti un clicker innebunit nu inseamna ca toti romanii sunt dependenti de PTC). Sa ma mire faptul ca ai domenii numai .info si domenii gratuite? Sa mai comentez faptul ca la host folosesti hostul gratuit de la byethost.com?
Asa ca, domnu care stie marketing si face mii de euro pe luna, lasa-ne-n saracia noastra si imbogateste-te singur. Lasa-ne pe noi, saracii, sa traim asa cum traim acum ca ne descurcam de minune. Ia-ti tu vile, palate, mercedes-uri, ca noi ne bucuram pentru tine, serios.
Meserie care te risti in controverse aiurea - byethost.com are si serviciu cu plata.
1. Nu am afirmat niciodata ca veniturile mele se ridica la mii de euro pe luna, daca vorbim de sute este alta poveste.
2. Am cunostintele necesare sa invat si pe altii sa castige ceva mai mult decat 1-2$ in fiecare zi si pentru asta am pus pe picioare proiectul din semnatura
3. Misiunea mea? Vreau sa invat 1000 de romani sa scape din valtoarea programelor PTC si a schimburilor de link ajutandu-i sa castige sume importante de bani din activitatea lor online
4. Inca unul care se leaga de domeniile info. Din cate stiu eu .info vine de la INFORMATII ceea ce se potriveste de minune cu planurile pe care le am in legatura cu siteurile mele. Daca tu imi vii cu un argument forte contra .info mi le schimb pe toate in domenii.com ca sa te fac fericit si sa nu te mai aud
4. Sarcasmul pe care il afisezi ostentativ nu face altceva decat sa imi confirme ca esti un tip plictisit ... de job, de sef, de viata, de ... destinatia finala
Nu toata lumea crede in marketing samd. - unii nu au vizitat niciodata un seminat automotiv, nici nu trebuie, fiecare este raspunzator pentru ce face si cum. Unii oameni muncesc toata viata intr-o fabrica, alti fac cariera in internet iar altii, lasa pe altul sa lucreze pentru el si face bani, cel din urma in acest caz, are nevoie de marketing.
In urma cu cativa ani, cand in romania a intrat HerbaLife, Avon si Oriflame ...in Romania, multi radeau - azi, avem in Romania milionari care traiesc din munca altora - toate acestea nu functionau fara marketing - in general, nu exista un viral sau MLM care sa functioneze fara marketing, iar textele de genul 'teleshopping' (daca omul nu stie, preia denumiri de la televizor :D ) sunt parte din marketing si MLM - acestea se practica in USA si vestul europei de peste 60 de ani, incet, incet intra si in Romania - nimic gresit, se va schimba si mentalitatea omului de rand, mai incetut dar sigur se va schimba.
Programul tau ar fi bun de promovat si prin platforme multi-afiliere gen affili.net - daca gasesti asaceva in Romania, pentru Romania, te rog sa ma anunti si pe mine.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
No offense dar poate daca aratai si niste dovezi cu rezultate bune despre programul tau, aveai rezultate mai bune.
Degeaba ai facut prezentarea din postul original daca lipseste si o dovada a rezultatului, oricat de mica ar fi ea.
Solutii de hosting :: Shared, VPS, Dedicat
Gabil, ai fost curios macar sa vezi ce am pus eu la adisaan.info/SEOlinkuri.txt
Copie oricare link de acolo si gandestete ce ar face acest link pentru campania ta SEO daca acolo ar exista un backlink catre siteul tau. ATAT de simplu este. Eu am considerat ca este cea mai buna dovada ca programul functioneaza. Construieste backlinkuri. Campanii SEO la care am aplicat aceasta metoda: cauta cuvantul cheie bani online si zi cine este pe primul. Tre` sa fie blogul meu de la blogspot.