Adresa unde gasiti formularul de sponsorizare este: www.mindinet.eu/2010/sponsorizare-pentru-proiecte-web/Daca ai o idee buna pentru un proiect web dar nu dispui de resursele necesare pentru a-ti realiza visul, completeaza formularul de mai jos si poate te putem ajuta oferindu-ti un cont de gazduire, vps sau dedicat, gratuit.
Ce ai de pierdut? Nimic!
Ce ai de castigat? Destul.
Daca nu ai tu nevoie, poate ai un prieten caruia sti ca i-ar prinde bine un astfel de ajutor.
Daca ai intrebari sau nelamuriri, le asteptam.
Solutii de hosting :: Shared, VPS, Dedicat
Interesanta propunerea,eu as fii atras de un server dedicat,daca doresti sa colaboram.
Idei am destule(vointa si dorinta de face ceva productiv).
P.S , am trimis acel formular.
Cu respect, idei are oricine, putini sunt cei care sunt in stare sa le si aplice.
Recompleteaza formularul si vorbeste cat mai detaliat despre proiectul tau daca vrei sa capeti ceva.
Nu o sa-ti dam un server dedicat pe ce ne-ai trimis in formular sau pe ce ai scris aici pentru ca nu avem pentru ce sa ti-l dam.
Pune un plan de bataie cap la cap, prezinta-l, convinge-ne ca se merita sa-ti dam un server dedicat si o facem cu cea mai mare placere. Nu ai fi primul pe care l-am sponsoriza cu un dedicat sau vps.
@mindinet am facut si eu o cerere, am specificat in formular care e treaba si ce as vrea. Astept raspunsul tau,
Multumesc Anticipat!
Si eu am trimis, te rog frumos as dori raspunsul tau :)
M-am uitat in aceasta dimineata peste cererile aprobate si pana acum s-au dat:
5 conturi de gazduire shared personalizate, 2 VPS-uri si 1 server dedicat.
Asteptam in continuare aplicanti.
Spor!
Eu am trimis un al 2 lea mail ,nu am primit nici un raspuns...
Acum cat timp ai trimis cererea?
Sunt foarte multe cereri si o singura persoana se ocupa de trimiterea raspunsurilor. :(
La prima am primit raspuns(am fost respins),pe urma ai spus sa reformulez ai spus ca ii incomplet si asa am facut si a aparut a 2 a.
Am trimis-o pe a 2 a,si nimic nici macar ca am fost raspuns.