NU vreau să mă refer strict la dreptul la replică dar vreau să atrag atenţia unui lucru care nu mi se pare normal. Astăzi am răspuns la topicul de bătălie aruncat de Dennis vis-a-vis de impunerea unei taxe în anumite părţi ale forumului şi i-am pus câte întrebări ( a se vedea http://www.cwr.ro/showthread.php/11547-Pro-amp-Contra-Plata-pentru-acces-la-unele-rubrici-ale-comunitatii-cwr.ro?p=83950&viewfull=1#post83950 ) . Răspunsul a fost un topic închis. Aştept şi eu răspunsurile. Sau dacă nu să-mi zică Deninis că se abţine să răspundă. Fugim de responsabilitate? Drept la replică?
Administrarea unui forum atrage după sine anumite responsabilităţi nescrise, printre care şi lămurirea userilor cu privire la anumite informaţii legate de administrarea comunităţii. Asta am eu...nelămuriri.
...si acum ce facem? ...iesim in strada? ...strigam sa vina XY sau Z sau cerem sa demisioneze guvernul
LE: daca ai nelamuriri, citeste regulamentul, ulterior, daca tot mai ai nelamuriri, trimite un PM
...iar ca fapt divers, daca gasesc ca am rimit raspunsurile necesare la un topic al meu, este logic sa-l inchid. Asta arata ca pentru mine, problema sau dilema, informatia ceruta a fost livrata si ca atare, nu mai este nevoie de alte informatii.
Daca tu ai nevoie de informatii suplimentare, este treaba ta, nu ma priveste pe mine si nici nu cred ca ma intereseaza, este un forum si fiecare are dreptul de a-si cere informatiile necesare lui, nu altora.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Nu... dar spune dacă vrei să nu răspunzi. Nu eşti nici obligat dar nici nu trebuie să închizi topicul pentru a lăsa totul suspendat.
...te rog reciteste, am facut un mic edit pt. a nu-ti face prea mult offtopic
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Mâine îţi trimit un PM că acum e târziu. Oricum ar fi nu mi se pare corect că ai dat-o cotită.
Şi tăcere e un răspuns
"tacere" sau tacerea ?
Ultima modificare făcută de frumushel; 23.05.2010 la 17:53.
Se pare că adminul acestui forum nu vrea să răspundă la câteva întrebări simple privind impunerea unor taxe (abonamente ) şi întreţinerea+contentul acestei comunităţi.
Asta îmi lasă un gust amar privin profesionalismul de care ar fi trebuit să dea dovadă Dennis. După profilul care-l are şi pozele afişate mi-ar fi dat impresia de om matur ce-şi poate asuma anumite responsabilităţi şi la care poţi apela la nevoie dar ... aparenţele se pare că înşeală.
O să încerc totuşi să rămân pe această comunitate şi o să încerc în continuare să ajut cum pot. Păcat de userii care sunt oameni de încredere pe aici.