Pagina 1 din 5 1 2 3 4 5 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 42

Subiect: Pentru Webmasteri - Widget pt siteul tau cu premierele cinematografice

Super-Moderator Avatarul lui netul
    Data înscrierii
    20.06.2009
    Locație
    Iasi
    Varsta
    33
    Posturi
    1.179
    Real Name
    Gabriel C.

Atentionare Pentru Webmasteri - Widget pt siteul tau cu premierele cinematografice

Oferta pentru webmasteri:

31.05.2010
    Am lansat un serviciu de preluare a continutului sub forma unor widgeturi.
    Daca ai un site de filme, bancuri, jocuri, muzica, divertiemsnt in general, sau daca vrei sa iti diversifici aspectul siteului tau, poti prelua gratuit continut de pe siteul Cinemagic.ro

Avantaje pentru webmasteri:

- preia conținut gratuit pe siteul tău;
    - conținutul se actualizează în timp real, avem persoane care updateaza constant continutul siteului, astfel incat vizitatorii tai vor fi la curent mereu cu ultimele noutati cinematografice
    - ai ultimele filme, premiere cinematografice etc într-o formă atragatoare, ce poate contribui la un aspect mai atractiv al siteului tau;
    - conținutul se incarcă de pe serverele noastre, deci nu trebuie sa te temi ca iti va incarca traficul
    - ai la dispoziție o gamă largă de widgeturi, de diferite mărimi și cu diferite conținuturi.
    - poti personaliza codul widgetului (culoare fundal, bordura ...) usor.
    - instalare foarte simpla, dureaza doar 1 minut sa copiezi codul widgetului si sa il introduci in codul siteului tau, unde vrei sa apara widgetul.
    - asistenta gratuita pt cei care vor sa puna widgetul pe siteul lor si nu se descurca

Widgeturile, impreuna cu un demo pentru fiecare widget le puteti vedea aici: http://www.cinemagic.ro/widget/

Alte variante de widgeturi (mai multe marimi, diferit continut) vor fi disponibile in scurt timp.

Sper sa va fie de ajutor si voua.
    Multumesc anticipat celor care vor apela la acest serviciu!
    Ultima modificare făcută de netul; 31.05.2010 la 21:20.

2. Super-Moderator retea publicitara utilizatori
    Data înscrierii
    N/A
    Posturi
    N/A
    telefoane mobile - forum
    Utilizator mediu Avatarul lui tolby
    Data înscrierii
    21.12.2007
    Locație
    Bucuresti
    Varsta
    27
    Posturi
    423
    Real Name
    T. Valentin

Implicit

Totusi, cat de cretini ne crezi? Widgeturile mentionate de tine sunt doar niste bannere care duc trafic catre site-ul tau.

Super-Moderator
    Threadstarter
    Data înscrierii
    20.06.2009
    Locație
    Iasi
    Varsta
    33
    Posturi
    1.179
    Real Name
    Gabriel C.

Implicit

Inseamna ca nu stii ce e aia un Widget. Si nu te pune nimeni sa le pui, nu oblig pe nimeni. Poate unora li se pare util sa aiba pe site filmele ce urmeaza in cinematografe, actualizate automat.

Plus ca am precizat ca e in lucru si alte widgeturi cu diferit continut (inclusiv cu descriere sumara a filmelor).

Aaa... si aia de la GSP sunt cretini? Si aia ofera un widget cu meciurile urmatoare. Bineinteles, linkurile catre ei. ... Sau siteuri de stiri ce ofera widgeturi cu stiri, bineinteles cu link catre ei....Sau alte mii de siteuri.

Poate tu faci confuzia intre Widget, care ofera niste informatii sumare si trimite userul catre un anumit site si API, care ofera informatii direct din baza de date, informatii pe care webmasterul le prelucreaza si implementeaza el pe site.

Xro1
    Utilizator radiat

Implicit

Netul,e util ceea ce oferi tu.
    Tu de ce folosesti link in postarea ta?Parca nu era voie...

Utilizator mediu Avatarul lui tolby
    Data înscrierii
    21.12.2007
    Locație
    Bucuresti
    Varsta
    27
    Posturi
    423
    Real Name
    T. Valentin

Implicit

Citat Postat în original de netul Vezi post
    Inseamna ca nu stii ce e aia un Widget. Si nu te pune nimeni sa le pui, nu oblig pe nimeni. Poate unora li se pare util sa aiba pe site filmele ce urmeaza in cinematografe, actualizate automat.

Plus ca am precizat ca e in lucru si alte widgeturi cu diferit continut (inclusiv cu descriere sumara a filmelor).

Aaa... si aia de la GSP sunt cretini? Si aia ofera un widget cu meciurile urmatoare. Bineinteles, linkurile catre ei. ... Sau siteuri de stiri ce ofera widgeturi cu stiri, bineinteles cu link catre ei....Sau alte mii de siteuri.

Poate tu faci confuzia intre Widget, care ofera niste informatii sumare si trimite userul catre un anumit site si API, care ofera informatii direct din baza de date, informatii pe care webmasterul le prelucreaza si implementeaza el pe site.
    Nu ma intelege gresit , ca stiu ce e widget si nu am nimic personal cu tine, insa nu induce lumea in eroare ca ar oferii continut site-ului lor.

E ca si cum as pune eu adsense pe 3 sferturi din site si as zice ca e continut( ca de codul adsense e tot widget care afiseaza reclame)

Super-Moderator
    Threadstarter
    Data înscrierii
    20.06.2009
    Locație
    Iasi
    Varsta
    33
    Posturi
    1.179
    Real Name
    Gabriel C.

Implicit

tolby, tu ai lucra zilnic sa actualizezi continutul unui site si sa il oferi pe gratis? Nu cred. Si nimeni nu ar face asta. Tocmai asta e rolul unui widget, care ofera ceva sumar, nu am inventat eu nici termenul asta si nici acest tip de preluare continut.
    Unii ofera curs valutar, unii ofera rezultate meciuri, altii titluri stiri, eu ofer filmele ce urmeaza in cinematografe. Unde e problema? Am obligat pe cineva cu ceva? Cu ce induc lumea in eroare? Mai ales ca am oferit DEMO pt fiecare widget, ca sa vada omul cum arata pe siteul lui.s

Nu am facut siteul ala ca sa obtin trafic si profit rapid, drept dovada ca nu am nicio reclama pe el si nu voi avea in viitorul apropiat, pana nu am, ceva vechime. L-am facut cu gandul la viitor, sa fac un site serios si util (de aceea am si persoana care se ocupa de continut),

Nu ma compara cu alti pusti de aici care azi cumpara un domeniu, maine copie continut de pe net si poimaine il umplu de adsense... si raspoimaine baga topic ca vinde site.... :)

Utilizator mediu Avatarul lui AlinG
    Data înscrierii
    07.02.2009
    Locație
    Sighetu Marmatiei
    Varsta
    20
    Posturi
    206
    Real Name
    Gabriel Alin

Implicit

Citat Postat în original de Xro1 Vezi post
    Netul,e util ceea ce oferi tu.
    Tu de ce folosesti link in postarea ta?Parca nu era voie...
    Offtopic
    al lui nu e click & go ;)

Super-Moderator
    Threadstarter
    Data înscrierii
    20.06.2009
    Locație
    Iasi
    Varsta
    33
    Posturi
    1.179
    Real Name
    Gabriel C.

Implicit

Era, am scos clickul.

O sa mai adaug maine 1-2 widgeturi noi, probabil de latime mai mare, care sa contina si o descriere scurta a filmului

PS1: Cum "integreaza" unii :) http://radiocrazy.ucoz.ru/ (aceste filme ,dar si altele le puteti descarca de la adresa ******)

PS2:
    Un widget il puteti vedea pe http://feminin.netul.ro (in dreapta, jos) si un altul pe http://radio.netul.ro (in dreapta), asta ca sa se vada mai bine integrarea intr-un design.
    Ultima modificare făcută de netul; 01.06.2010 la 11:02. Motiv: ora tarzie :)

Data înscrierii
    16.03.2007
    Locație
    Midlum
    Posturi
    3.637
    Real Name
    D. Haz

Implicit

Citat Postat în original de tolby Vezi post
    Totusi, cat de cretini ne crezi? Widgeturile mentionate de tine sunt doar niste bannere care duc trafic catre site-ul tau.
    Pardon?! Asa se face, vezi in internet, mai ales la siteurile agentiilor de presa - sau de unde crezi ca au 150 de milioane de siteuri de stiri din Romania acelesi stiri? Preluate prin API sau widget-uri de la siteurile agentiilor de presa.

Exista masca de cautare de la directoare web, preluare anunturi gratuite samd. - cum spuneam, ceva foarte normal - si ca te duce pe siteul celui care-ti ofera widgetul este si mai normal - daca esti lenes si vrei continut pt. site fara sa faci nimic, macar rasplateste-l pe cel care munceste prin a-i trimite vizitatorul pe site.

@Neul - felicitari si la cat mai multe widgeturi
    Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe

Super-Moderator
    Threadstarter
    Data înscrierii
    20.06.2009
    Locație
    Iasi
    Varsta
    33
    Posturi
    1.179
    Real Name
    Gabriel C.

Implicit

Multumesc Dennis.

Am mai pus azi noapte un widget mai mare:
    - Latime: 450px, inaltime: scroll
    - Contine urmatoarele 5 filme ce urmeaza in cinematografe (poza film, denumire film, data premierei in cinema, principalii actori si o descrierea sumara a filmului)

Demo: http://www.cinemagic.ro/widget/

Pagina 1 din 5 1 2 3 4 5 UltimulUltimul

Subiecte similare

1. creare widget pentru wordpress
    De wanted20 în forumul Administrare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul post: 24.03.2012, 17:59
  2. creare widget pentru wordpress
    De wanted20 în forumul Smalltalk
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 12.01.2012, 11:46
  3. creare widget pentru wordpress
    De wanted20 în forumul Unelte pentru webmaster si website
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 12.01.2012, 11:46
  4. AdMasters.eu - (pentru webmasteri)
    De Selfcontrol în forumul Unelte pentru webmaster si website
    Răspunsuri: 2
    Ultimul post: 24.12.2010, 08:31
  5. Eroare Instrumente pentru webmasteri?
    De artistul87 în forumul Administrare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul post: 25.09.2009, 21:16

Permisiuni postare