Multumesc de widget netul. Pus si la mine pe blog si mi-am luat libertatea de a-l edita pentru a se potrivi cu design-ul meu, dar am o problema careia nu ii pot da de cap. Am adaugat din wordpress un widget de tip text si vad ca nu mi se "inchide patratelul" widgetului cu o liniuta...daca intelegi ce vreau sa zic :).
//EDIT: rezolvat. Era din cauza ca anu am pus un nume widget-ului :).
Ultima modificare făcută de Marius; 09.06.2010 la 10:38.
ce tare :d o sa imi pun si eu :d.. multumim !! :X
netul imi cer scuze ca poate ii sustin pe ceilalti care au comentat asa ceva , dar e doar o metoda de promovare nimic mai mult nimic mai putin , cei care pun aceste widget-uri pe site , isi vor pierde vizitatorii pentru site-ul tau, eu unul asa vad lucrurile.
As putea sa iti ofer o sugestie daca imi permiti , poate pentru ambele tabere (site-ul tau sau site-ul altora ) , nu m-am uitat cu atentie ce widgetu-uri ai , dar il vad pe cel de pe feminin (daca gresesc revin cu edit) ; solutia mea ar fi , in loc sa afisezi in widget aceste link-uri +/- poze si 3 cuvinte de descriere , ai putea sa oferi acelasi lucru iar cand X da click pe un "link" sa ii afiseze alt widget sau pagina care sa contina o descriere mai pe larg (cu "mergi o pagina inapoi - sa iti revada widget din nou si vice versa) , iar daca vizitatorul e chiar interesat de asa ceva ,atunci te vei alege cu acel vizitator. sper sa fi inteles ce am scris mai sus .
In rest numai bine , cei care accepta e perfect pentru tine .
ev0l, si daca ar vedea acea poza +mica descriere, crezi ca nu ar fi interesat? Uite, eu acum vad pe feminin.netul.ro filmul "The Last Airbender" ...daca ma intereseaza acel film dau click pe el, nu? Sau vrei sa spui ca lumea da click "fortat" asa cum e acum ? Nu stiu daca sau cu cati vizitatori se alege el, dar e o resursa foarte importanta pentru multi webmasteri. Nu te intereseaza, nu-l preiei ;)
Scriu despre samsung galaxy s3
Paginile din acel widget le indexeaza google?
Ultima modificare făcută de robi09; 06.08.2010 la 21:48.
HTML5 in limba Romana.. Soon! pc games system requirements .
EckLesiastru daca intelegi numai ce vrei fie ca tine , incearca sa recitesti . Sunt constient de ce ai zis , si am afirmat mai sus , umpic mai subtil (printre randuri) .
EckLesiastru daca tot nu intelegi o sa iti dau eu pm pe larg . Nu am chef sa ma cert online pe acest forum.
@Alex, in partea vestica a europei, acolo unde eComertul este de zeci de ani in floare, se practica acest demers in toate retelele multi-afiliere (vezi affili.net)
...masca de cautare a google, pentru propriul site nu este altceva decat ceea ce ofera Netul prin acest widget, oricare formular de comanda tip white-label este acelasi tip de 'reclama' - logic, doar aceasta actiune se numeste win-win si aduce ambelor parti beneficii, daca stai sa cantaresti fiecare beneficiu si sa strigi ca la OTV '...ala castiga de trei ori mai mult ca mine' atunci nu ajungi nicaieri, niciodata - uneori este recomandabil sa te multumesti si cu putinul, mai ales atunci cand nu faci nimic special pentru a-l obtine.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Ok, dar google tine cont de cele afisate pe site prina cest widget?
HTML5 in limba Romana.. Soon! pc games system requirements .
Widgetul are scopul de a oferi informatii pentru userul siteului tau, nu pentru Google.
Daca vrei content pentru indexarea in Google, iti faci propriul tau continut unic. Widgetul iti ofera niste informatii actualizate automat, fara sa faci niciun efort.
De exemplu acest widget poate fi util pt un site regional. Cum ar fi aici: http://www.iasi4u.ro/filme-in-cinematografele-din-iasi/
Cine crede ca ii e uil, il preia. Cine nu, nu. Eu (si inca 2 persoane) muncim zilnic la actualizarea continutului (adaugare filme, descrieri, poze, trailere, biografii etc...). In viitor vom avea atat Program Cinema din principalele orase ale tarii dar si Programul TV. Sunt mii si mii de filme / actori / biografii, care necesita multa munca.
Pentru ce sa fac munca mea zilnica disponibila in totalitate siteurilor? (cum sugera un user, sa fac un API prin care sa pun la dispozitie toate informatiile ca sa fie preluate de oricine). Munca costa, si din pacate in Romania toti vor sa primeasca pe gratis, majoritatea nu stiu sa aprecieze munca. Nu va convine cat primiti, munciti zilnic cateva ore si faceti-va continutul propriu.netul imi cer scuze ca poate ii sustin pe ceilalti care au comentat asa ceva , dar e doar o metoda de promovare nimic mai mult nimic mai putin , cei care pun aceste widget-uri pe site , isi vor pierde vizitatorii pentru site-ul tau, eu unul asa vad lucrurile.
Mai dau un exemplu, un site cunoscut din romania care ofera informatii pentru siteuri (program cinema, program tv...). Stiti ca pentru a prelua pe un site programul TV vi se cere atat o taxa de instalare cat si o taxa lunara substantiala (de zeci de euro, platita in avans pe cateva luni)? Doar cu titlu, descriere sumara, informatii sumare si link cu detalii catre siteul lor.
@netul: incearca si niste marimi mult mai mici pentru widgeturi