Vreau sa stiu daca pot sa pun dupa fiecare "more" (care-l pun in articolele wordpress) un anumit banner , Text , reclama , adica dupa ce dau more in articol automat sa-mi apara bannerul si dupa ce am pus eu defapt in acel articol sa-mi apara dupa banner. Nu stiu daca am fost foarte explicit , dar simplu de explicat e :
1.Scrii articol in wordpress
2.Pui "texttexttexttexttexttexttext"
3.Adaugi "<!more>" pentru ca ceea ce urmeaza dupa more sa poate fi vazut in continuare articolului/
4.Cand citesti articolul complet , dupa punctul 2. automat sa-mi apara un banner pus de mine si apoi sa-mi apara ceea ce am scris dupa more.
Va rog ajutati-ma , am nevoie de aceasta informatie si daca stiti cum sa fac va rog explicati-mi unde trebuie sa ma duc si sa modific.
I'm fine :)
offtopic:
adica sa intelegvrei sa pacalesti putin vizitatori sa dea click pe reclamele tale sa faci tu mai repede bani?
1.Off , am uitat sa specific : FARA OFF-TOPIC IN POSTUL MEU - ma irita .Voi unii nu stiti cum sa mai faceti posturi si faceti off-topicuri la greu .
2.Am specificat sus : TEXT , BANNER SAU RECLAMA. Nu cred ca este problema ta ce pun eu acolo.
pai esteca vrei sa obti click-uri pe reclame intr.un mod ilegal. Cel care saracu plateste reclama la Adwords, el se asteapa sa i vina lume interesata de ce ofera el, dar pe cand colo intra si iese ca vizitatori vin din greseala pe site-ul lui. ;) Reclama o pui pe site, sa fie bine plasa intre continut sau in sidebar sau in header, iar daca un vizitator va considera ca este interesant si l-ar a trage sa intre acolo va da click si singur fara sa il pacalesti tu ;)
Va rog mult un moderator sa luati in considerare bagarea de seama a acestui user care vorbeste total pe dinafara topicului.
ITI REPET ! NU ESTE OBLIGATORIU SA PUN RECLAMA . POATE DORESC SA PUN UN ANUNT TEXT SAU UN BANNER PENTRU UN ALT SITE CARE-L DETIN SAU VANDpublicitate IN ACEL LOC SAU SAU SAU SUNT MULTE VARIANTE.
Inca odata rog un moderator sa-l scoata pe acest prieten si drag user cwr.ro !
hai ca te ajut eu!
Cand incepi sa scrii articolul, adaugi campul "more" de acolo de la insertii, si apoi scrii ce vrei tu!
Modifici in pagina single.php
Deci ai inteles ! Asa arata pagina single.php din themes , iar acolo modifici doar intre randuri cu reclama !Cod HTML:<div id="content"> <?php if (have_posts()) : ?> <?php while (have_posts()) : the_post(); ?> <div <?php post_class() ?> id="post-<?php the_ID(); ?>"> <h2 class="title"><?php the_title(); ?></h2> < aici scrii cod reclama > <div class="entry">
Apasa butonul multumesc, daca ai rezolvat sau pune intrebarii daca mai ai nelamuriri!
...nu ne poti arata si noua live pe site cum arata acel more, asa ne putem da seama mai usor despre ce este vorba.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Am rezolvat acea problema.Acel more face ca in fiecare articol sa fie adaugat "un anumic lucru" si sa fie vizibil doar cand dai "citeste mai mult" sau cel mai simplu "more" .