Mi s-a furat un site care era pe contul de blogger, unde pot sa raportez?
cum pot sa il mai recuperez, a schimbat si adresa de email si parola de la cont , pentru ca imi furase parola de la email .
Dacca ti-a spart si e-mailu nu prea mai ai ce face.
chestia e urmatoarea :
mi s-a spart emailul si mi s-a schimbat adresa de blogger pe alt cont! Am dat sa recuperez parola dar nu merge zice ca nu este nici un cont pe acea adresa ! iar cand am dat pe adresa de blog , s-a dus spre acel email pe care e schimbata, si nici emailul pe care e acum nu stiu cum sa il aflu!
offtopic
lasa-ma sa ghicesc, ai adresa de email gratuita pe la yahoo![]()
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
@costyn33l: da, cel care il faci din propriul domeniu, prin squirelmail, roundcube, horde (acestea sunt la cpanel)
Ar mai fi o posibilitate, sa dai forgot password, sau reset password, nu stiu cum este la Yahoo, iti va afisa o intrebare (care ai ales-o cand ti-ai creat email-ul) si raspunsul, si automat primesti datele de la cont :)
PS: Asta in caz ca nu persoana care are acces acum la cont, a schimbat si raspunsul si intrebarea de securitate..
Pe langa cele precizate de Deagle mai sus, exista (in Germania) mai multe servicii de email la care poti face upgrade al contului pentru a-ti mari securitatea acestuia, antispam, blacklist sau sa detii alte facilitati - bine inteles, chiar si cele gratuite sunt foarte sigure si bine puse la punct, servicii la care Romania doar viseaza.
Pentru detalii viziteaza web.de, freenet.de sau gmx.de - banuiesc ca undeva pe site-uri ai sa gasesti si limba engleza sau chiar mai multe ;)
Ultima modificare făcută de Dennis; 13.06.2010 la 19:09.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe