http://www.duobux.com/
Aici ai un script gratis de PTC.
Eu am lucrat in industria PTC ca administrator tehnic pentru cateva site-uri care s-au inchis. Stiu foarte bine ce inseamna administrarea unui PTC, deoarece aveam acces deplin la panoul de administrator.
Iti pot garanta ca un script free sau unul
platit
, neprelucrat, si lansat in stadiul in care se afla, NU ADUCE profit.
De asemenea, daca nu ai domeniu .com / .net / .biz / .org, in ordinea in care le-am enumerat, degeaba. .info din start starneste suspiciuni.
De asemenea, daca nu ai bani sa-l promovezi BINE, nu superficial pe alte site-uri de calitate (scumpe bineinteles), degeaba-l lansezi. Bani sa-l promovezi, inseamna cateva sute de dolari.
Daca nu stii culisele PTC, ai sanse de 80-90% sa dai faliment cu primul site.
Daca indeplinesti toate conditiile de mai sus, mai ai nevoie de bani pentru plati. Peste 70% din utilizatorii "bazati" nu investesc inainte sa vada dovezile de plata pe forum. Asta inseamna ca tu trebuie sa ai bani pregatiti. In primele 2-3 saptamani se vor investi foarte putini bani, iar apoi deloc pana la dovezile de plata, care pot dura si 2-3 saptamani poate chiar si o luna, in functie de utilizatorii care-i ai.
In total deschiderea unui PTC care aduce profit, te costa cel putin $1000, asta incluzand un server de calitate pe o perioada scurta, un domeniu .com, investitie in
publicitate
, un script bun + un programator care sa-l puna la punct si fonduri de plata pentru utilizatori.
Investitia asta ti-o scoti cam in 2 luni si ceva de cand lansezi site-ul, daca nu dai faliment inainte.