Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect:
Script!

Data înscrierii
    07.01.2010
    Locație
    Stefesti
    Varsta
    18
    Posturi
    86
    Thanks
    22
    Real Name
    Parvu Alexandru

Intrebare Script!

Cautand pe net am vazut ca site-urile PTC atrag foarte mult , stie cineva un script gen gagabux , on bux sau ca alte site-uri PTC ?? Ii raman recunoscator celui care ma poate ajuta!

2. # ADS

Data înscrierii
    23.02.2009
    Locație
    Piatra Neamt
    Varsta
    22
    Posturi
    624
    Thanks
    91
    Real Name
    Goian Vasile

Implicit

Scriptul se numeste GeN4. ******************** dar iti ia cam 2-3 saptamani sa le curati de buguri, si tre sa ai si cunostinte. Plus de asta, cand ti-e lumea mai draga iti suspenda contul de hosting. Sau poti sa-l cumperi de la PTCPay.com dar costa mult si are si buguri. Plus de asta, ai nevoie de niste bani de investit in reclama. De asemenea, putine hosturi de calitate accepta PTC, iar un PTC consuma multe resurse :)
    Ultima modificare făcută de netul; 20.06.2010 la 18:19. Motiv: fara recomandari warez

Data înscrierii
    06.11.2007
    Locație
    Braila
    Varsta
    32
    Posturi
    163
    Thanks
    17
    Real Name
    Eddie

Implicit

buxhost (punct) com

Data înscrierii
    16.03.2007
    Locație
    Midlum
    Varsta
    42
    Posturi
    3.504
    Thanks
    667
    Thanked 1.036 Times in 632 Posts
    Real Name
    D. Haz

Implicit

...sau cumpara paidmail[dot]ro - domeniu romanesc pe viata, script facut de programatori din Germania, design unic facut la comanda si ce este si mai important, aproape 5000 de utilizatori deja inregistrati.
    Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe

Data înscrierii
    07.01.2010
    Locație
    Stefesti
    Varsta
    18
    Posturi
    86
    Thanks
    22
    Real Name
    Parvu Alexandru

Implicit

pentru inceput vreau ceva free care sa functioneze la standarde minime .. doar s avad daca se merita ca mai tarziu sa imi cumpar unul de la o firma specializata .. stie cineva un script PTC free ??

Data înscrierii
    23.02.2009
    Locație
    Piatra Neamt
    Varsta
    22
    Posturi
    624
    Thanks
    91
    Real Name
    Goian Vasile

Implicit

http://www.duobux.com/
    Aici ai un script gratis de PTC.
    Eu am lucrat in industria PTC ca administrator tehnic pentru cateva site-uri care s-au inchis. Stiu foarte bine ce inseamna administrarea unui PTC, deoarece aveam acces deplin la panoul de administrator.
    Iti pot garanta ca un script free sau unul platitautolinker.com autolinking image, neprelucrat, si lansat in stadiul in care se afla, NU ADUCE profit.
    De asemenea, daca nu ai domeniu .com / .net / .biz / .org, in ordinea in care le-am enumerat, degeaba. .info din start starneste suspiciuni.
    De asemenea, daca nu ai bani sa-l promovezi BINE, nu superficial pe alte site-uri de calitate (scumpe bineinteles), degeaba-l lansezi. Bani sa-l promovezi, inseamna cateva sute de dolari.
    Daca nu stii culisele PTC, ai sanse de 80-90% sa dai faliment cu primul site.
    Daca indeplinesti toate conditiile de mai sus, mai ai nevoie de bani pentru plati. Peste 70% din utilizatorii "bazati" nu investesc inainte sa vada dovezile de plata pe forum. Asta inseamna ca tu trebuie sa ai bani pregatiti. In primele 2-3 saptamani se vor investi foarte putini bani, iar apoi deloc pana la dovezile de plata, care pot dura si 2-3 saptamani poate chiar si o luna, in functie de utilizatorii care-i ai.

In total deschiderea unui PTC care aduce profit, te costa cel putin $1000, asta incluzand un server de calitate pe o perioada scurta, un domeniu .com, investitie in publicitateautolinker.com autolinking image, un script bun + un programator care sa-l puna la punct si fonduri de plata pentru utilizatori.
    Investitia asta ti-o scoti cam in 2 luni si ceva de cand lansezi site-ul, daca nu dai faliment inainte.

Data înscrierii
    09.02.2010
    Locație
    motru
    Varsta
    22
    Posturi
    86
    Thanks
    5
    Real Name
    buican alexandru

Implicit

Citat Postat în original de XtrimVerSuS Vezi post
    http://www.duobux.com/
    Aici ai un script gratis de PTC.
    Eu am lucrat in industria PTC ca administrator tehnic pentru cateva site-uri care s-au inchis. Stiu foarte bine ce inseamna administrarea unui PTC, deoarece aveam acces deplin la panoul de administrator.
    Iti pot garanta ca un script free sau unul platitautolinker.com autolinking image, neprelucrat, si lansat in stadiul in care se afla, NU ADUCE profit.
    De asemenea, daca nu ai domeniu .com / .net / .biz / .org, in ordinea in care le-am enumerat, degeaba. .info din start starneste suspiciuni.
    De asemenea, daca nu ai bani sa-l promovezi BINE, nu superficial pe alte site-uri de calitate (scumpe bineinteles), degeaba-l lansezi. Bani sa-l promovezi, inseamna cateva sute de dolari.
    Daca nu stii culisele PTC, ai sanse de 80-90% sa dai faliment cu primul site.
    Daca indeplinesti toate conditiile de mai sus, mai ai nevoie de bani pentru plati. Peste 70% din utilizatorii "bazati" nu investesc inainte sa vada dovezile de plata pe forum. Asta inseamna ca tu trebuie sa ai bani pregatiti. In primele 2-3 saptamani se vor investi foarte putini bani, iar apoi deloc pana la dovezile de plata, care pot dura si 2-3 saptamani poate chiar si o luna, in functie de utilizatorii care-i ai.

In total deschiderea unui PTC care aduce profit, te costa cel putin $1000, asta incluzand un server de calitate pe o perioada scurta, un domeniu .com, investitie in publicitateautolinker.com autolinking image, un script bun + un programator care sa-l puna la punct si fonduri de plata pentru utilizatori.
    Investitia asta ti-o scoti cam in 2 luni si ceva de cand lansezi site-ul, daca nu dai faliment inainte.
    Cum ai putut sa ii strici visul la bietul baiat? Chiar nu ai suflet deloc ? (off topic ) :D

Data înscrierii
    23.02.2009
    Locație
    Piatra Neamt
    Varsta
    22
    Posturi
    624
    Thanks
    91
    Real Name
    Goian Vasile

Implicit

Citat Postat în original de buicky Vezi post
    Cum ai putut sa ii strici visul la bietul baiat? Chiar nu ai suflet deloc ? (off topic ) :D
    OFF - 1: nu trebuia sa citezi tot mesajul, era suficient sa spui ca mi te adresezi.
    OFF - 2: nu-i stric visul, il ajut sa nu il transforme in cosmar.

Permisiuni postare