Bun, am vazut ca la gratuitati nu ma ajuta nimeni :) Asa ca ofer 5$ celui care imi face un logo care sa arate cat de cat ok, nu am pretentii la un logo profesional ci mai mult la niste idei.
Logoul trebuie sa contina textul hotemo.info, in rest las totul la imaginatia voastra ! P.S. : Vreau LOGO nu banner,header,etc , spun asta ca am mai avut probleme acum ceva timp cand am cerut un logo :|
Citesc bancuri zi de zi !
Uite ca idee:), poti combina culorile si altfel ( free )
(doar ca idee)
Nu se stie ce contine site-ul asa ca nu prea se stie pe ce tema sa fie facut logo-ul
Mai multi Fani Facebook
Am venit si eu cu un logo... Facut in graba, doar ca idee. Daca il vrei, il pot perfectiona, eventual sa-mi spui niste dimensiuni. :)hotemo.png
Offf iar incepeti cu dimensiuni ?! Ca logo vreau sa l pot folosi oriunde, adica sa l intregrez in banner, sa-l pun ca watermark,sa l folosesc in bannere ...deci ca idee imi trebuie o marime mai mare, care daca o micsorez binenteles ca se vede ok, dar daca il faceti la o marime mica si il maresc nu o sa se mai vada nimic,sau in cel mai bun caz pixelat ca naiba :) Am mai avut o discutie pe aceeasi tema aici :|
Ce am facut eu este SVG (vector) deci poti da la orice rezolutie. :) Totusi, imaginea din centru, care tine loc de "o" este PNG, deci nu prea o pot mari. :) As putea face eu una asemanatoare daca te intereseaza, asta de mai sus a fost un fel de demo. Te-am intrebat de dimensiune pentru ca nu oricine poate edita un SVG (adica nu oricine are inkscape instalat) si sa ti-l scot si PNG la rezolutia dorita de tine.
Ca sa ti zic o dimensiune ... nu stiu 400x400 , mai astept si alte idei, multumesc frumos !
Ultima modificare făcută de Realtuning; 09.07.2010 la 14:35. Motiv: Postare Logo
am venit si eu cu o varianta :-S
![]()