Salut.
Se poate sa vand contul Adsense ?
Eu nu-l pot folosi la mine pe site,si nu am alte site-uri pe care sa plasez reclamele ...l-am folosit inainte dar am renuntat la el.
Contul are 44.69 Euro in el.
Il vand cu 35 euro - paypal ori transfer bancar !
Nu cred ca ai dreptul sa-ti vinzi contul.
Pai tin minte ca inainte nu se putea schimba adresa,etc ...si pe aici am vazut pe undeva ca a reusit cineva :) ..
Intrebam si eu, poate doreste cineva un cont in plus ...cu euro pe el ..
merge sa schimbi numele beneficiarului si adresa si tot.am cumparat si eu de la cineva mai de mult.asa ca merge sigur ;)
Offtopic:)
Merge sa schimbi (problema e cu increderea ca, contul e 'real', adica banii din el pot fi facuti in 1-2 zile din niste frameuri si reclame bine platite)
Si la fel de greu v-a fi sa iti gasesti un cumparator :(
Oricum bafta la vanzare.
Perfect,mersi fain ca m-ai lamurit.
Deci... Vand cont Adsense cu 44.69 euro in el - pretul este de 35 euro !
Daca doreste cineva,sa ma anunte!
Nu e vorba de frameuri,pot dovedi ca banii au fost facuti in 3 luni ;) (reclamele au fost plasate pe site-ul din semnatura...si in 3 luni a scos 45 euro (si am renuntat ca mai bine scot la spatii publicitare)
Termeinii si Conditiile Google:
https://www.google.com/adsense/localized-terms
18.10 Nu puteti revinde, cesiona sau transfera oricare din drepturile Dumneavoastra din acest Acord. Orice asemenea incercare poate sa aiba drept rezultat incetarea acestui Acord de catre Google, fara ca Google sa poata fi tras la raspundere.
PS:
Vezi ca te cam contrazici:Eu nu-l pot folosi la mine pe site,si nu am alte site-uri pe care sa plasez reclameleam renuntat ca mai bine scot la spatii publicitare
Offtopic : Nu recomand sa faceti vreo afacere cu aceasta persoana, daca se preteaza sa scoata linkurile partenerilor de linkexchange pentru a putea vinde reclama, banuiesc ca si contul adsense si banii adunati sunt facuti in mod fradudulos asa ca este posibil sa va treziti cu contul banat ! Take care !
Citesc bancuri zi de zi !
Un admin rog frumos sa-l sanctioneze pe embrionu' asta ca se baga mereu in thread-urile mele...sau incep si eu sa-l injur.
Ce banuiesti tu ma ca sunt facuti banii in mod fraudulos ma vierme ?
Fi atent aici ba si taci dreaq odata de copil ingamfat :
Nu e vorba de frameuri,pot dovedi ca banii au fost facuti in 3 luni ;) (reclamele au fost plasate pe site-ul din semnatura...si in 3 luni a scos 45 euro (si am renuntat ca mai bine scot la spatii publicitare) ...esti robot ,nu stii sa citesti.haipa