Offtopic : Ti-a demonstrat si netul ca te contrazici singur, eu decat trageam un semnal de alarma celor care vor sa faca afaceri cu tine ! Si nu temai agita ca sifonul ca nu ti face bine ;)
Citesc bancuri zi de zi !
ce mi-a demonstrat ma ?
am zis clar : nu mai folosesc reclamele de la adsense pentru ca m-am axat pe vanzarea de spatii publicitare ! numa' aiurea cititi ...
si inca ceva : atat timp cat am voturi pozitive si tranzactii incheiate cu succes, nu mai vorbi aiurea ! haipa
staycu @ Se pare ca tu esti cel desptept si restul sunt numai prosti ! " am zis clar : nu mai folosesc reclamele de la adsense pentru ca m-am axat pe vanzarea de spatii publicitare ! numa' aiurea cititi ... " Asta ai spus dupa ce te-a contrazis netul ok ? Prima data ai spus ca nu il poti folosi pe site-ul tau .. Ce sa mai credem ?
Aoleuuuu ...sa-mi trag una ...
Ultima explciatie ce o mai dau, ca sunteti intr-un off-topic continuu !
Am folosit Adsense la inceput.
Am scos de pe site in momentul in care am aflat ca nu am voie cu reclame adsense pe site unde se promoveaza xxx !
Intre timp,m-am re-axat si am renuntat la pisicuta zilei ce o tot puneam si dupa 1 luna de Google adsense,am constatat, ca sunt foarte mici castigurile !
Drept urmare, vandpublicitate si spatii publicitare de diverse marimi, articole ori link-uri !
Ce mama mea sa va mai explic,ca tot nu intelegeti...
p.s : si vezi cu parerile alea ca "toti sunt prosti numai tu esti destept" ca nu-ti sta bine... cand o sa zic asta atunci sa vorbesti !
Ontopic:
18.10 Nu puteti revinde, cesiona sau transfera oricare din drepturile Dumneavoastra din acest Acord. Orice asemenea incercare poate sa aiba drept rezultat incetarea acestui Acord de catre Google, fara ca Google sa poata fi tras la raspundere.
Restul e doar offtopic.Cred ca s-a clarificat ca nu se poate vinde. Topic inchis.