Salut
Caut si eu un script functional daca se poate, care sa trimita emailuri.
Nu caut sa fac spam, vreau doar ca atunci cad o pagina este accesata, sa trimita un email la adresa specificata in formularul anterior... de genul:
"Multumim ca ne-ati vizitat, bla bla," chestii d`astea!
Multumesc!
Pai acela este spam, nu este spam doar atunci cand userul se inregistreaza si este de acord sa primeasca mail, sau se inscrie la newsleter.
SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online
aaa, deci asta inseamna spam ... credeam ca e atunci cand trimiti zeci de mailuri unul dupa altul cu acelasi mesaj sau diferit la acelasi utilizator :P
uite o bucata de cod php cu ajutorul caruia poti sa trimiti mesaje, eu il folosesc la pagina contact
Cod:<?php $nume = $_REQUEST['Nume']; $prenume = $_REQUEST['Prenume']; $companie = $_REQUEST['Companie']; $telefon = $_REQUEST['Telefon']; $email = $_REQUEST['Email'] ; $message = $_REQUEST['mesaj'] ; mail( "adresa@email.com", "Contact ", $message, $email); echo 'The message is sended' ?>
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Tocmai am terminat eu de facut un script de trimitere a e-mailurilor folosind functia Php mail cu trimitere multipla... daca te intereseaza... contacteaza-ma pe privat
Atentie cu privatul, faceti vanzare pe forum, daca nu sa nu va aud ca ati luat teapa sau ceva de genul.
SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online
mda, am decis sa renunt la functia asta! O usurare pentru mine :) mai putin de munca! Dar mai am multe, probabil o sa mai revin cu cateva topicuri, dar nu se stie! :D
Mersi oricum!