Va prezint o noua oferta de web design.
Identiate : pretul variaza
Logo 8$ - orice varianta ( 3D, vector )
Design + codare costa $ 14.
Eu tocmai am terminat un curs oficial de web design, in urmatoarele 3 luni astept sa imi vina testul final si diploma.
MAici aveti certificatul de inscriere la curs: http://robi09.com/wp-content/uploads/2010/07/img0141.jpg .
Pentru cine doreste factura pot lucra si prin firma. Pretul de mai sus nu contine TVA!
Ultimele proiecte de web design sunt www.fordjs.net, www.daroit.co.uk, www.cubulet.net .
Pe partea de coding nu am realizat nici un proiect, insa am toate lectiile in fata mea si va asigur ca pot face ceva de calitate, am incredere in mine.
Am postat acest job mai devreme pentru ca am mari probleme financiare, am cautat si alte joburi in toate colturile orasului, aceasta ar fi ultima mea oportunitate.
Stima.
Oferta! Tocmai am implinit 1 an de cand lucrez pe aceasta nisa, si vreau sa imi cresc portofoliu'.
Template: 5E ;
Logo: 4E;
Servicii noi:
-SEO si promovare online
Carti de vizita, pliante, afise la preturi mici.
*Pretul pentru afise si pliante este intre $5-$10 modelul, in legatura cu printatul se discuta ( tipul hartiei, dimensiunea, numarul ).
*Pretul pentru un model carte de vizita $3, 10 bucati printate pe foaie de carton si taiate - $3 La comenzi mai mari se pot face oferte.
Oferta valabila doar astazi!
http://www.portfolios.ro/Robi09/portofoliu
De maine revin preturile la normal
8 E logo
12E Tempalte ( doar psd momentan )
Preturi generale identitate:
2E - model carte de vizita fata/verso
~4E - model pliant (pretul difera in functie de marime)
Pentru servicii comeplete (webdesign, logo design, set bannere IAB etc.) se fac oferte!
In ce consta partea SEO si optimizarea?
Iti fac o analiza a site-ului, iti modific greselile legate de SEO ( se numeste SEO on-page ), si serviciile de promovare constau in inscrierea in directoare, sfaturi privind promovarea, preluarea campaniilor publicitare.
Si cat costa aceasta parte Seo si optimizare?
Doresti seo on-page sau seo out-page? ( on-page - analiza etc, am explicat mai sus, out-page inscriere in directoare etc..) ?
Doresc doar sa stiu preturi si poate voi lua in viitor,as dori sami spui preturile pt. amandoua :)
Pretul pentru SEO on-page analiza + modificari a paginii principale (index.html) 5E.
Pentru SEO out-page pretul difera, pot organiza campanii de promovare in functie de bugetul tau.
Pretul pentru inscriere in directoare este :
Directoare Romanesti:
800 > 15 E
500 > 9 E
300 > 5 E
100 > 2 E
Pentru pachete custom PM.
Directoare Straine:
900 > 20E
400 > 10E
200 > 6E
100 > 4E
-Inscriere in 20 motoare de cautare cu PR5/4 > 2E
OFF: Scuze ca intervin, dar pana acum nu am auzit in viata mea de "out-page". Are vreo legatura cu off-page sau e pura coincidenta ca faci aceleasi lucruri ca la off-page?
ON: La seo on-page, pretul de 5euro e pe pagina?