niste proiecte care sunt vazute bine, datorita serviciilor tale seo? pe romaneste, un "portofoliu seo" exista ?
Da, am confundat off-page cu out-page este acelasi lucru :D.
5 E pe index daca este CMS, pentru ca unele CMS-uri genereaza automat detaliile SEO pentru restul paginilor.
Pentru fiecare pagina doar 2E.
niste proiecte care sunt vazute bine, datorita serviciilor tale seo? pe romaneste, un "portofoliu seo" exista ?
Proiectele personale o sa le incep promovarea luna aceasta pentru a avea un portofoliu calificativ, in rest iti pot zice doar ce site-uri am inscris in directoare.
Ma intereseaza un set bannere IAB dar nu gasesc nimic in portofoliul tau de unde sa-mi dau seama cam ce faci - ai ceva in aceasta directie creat si le pot vedea si eu?
...poate ai observat ca Romania duce lipsa de creatori de bannere IAB - toti stiu doar anunturi gratuite si reclama text, dar eficienta unui banner dinamic, creat cu gust o subestimeaza 95% dintre webmasteri, daca te axezi pe creere de bannere, banuiesc ca ai sa deti un succes de durata
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Dupa parerea mea, preturile sunt foarte mici. Eu inteleg ca vrei sa iti imbogatesti portofoliul, dar nici chiar asa. Maine poimaine o sa ajungem ca indienii aia: iau un proiect de 1000$ si il fac cu doar 100$. Iti dai seama ca in cazul asta o sa se obisnuiasca lumea si o sa zica "Pai cum ceri mai nene asa de mult? Nu vezi ca X-ulescu cere de 10 ori mai putin?". O sa ajungem sa muncim ca negrii pe plantatie.
LE: daca cineva imi da 8 $ pe un logo, banner, orice facut de mine, il trimit sa-si i-a un cola ceva cu banii aia. Mai bine ii fac acel logo pentru ca imi place ceea ce fac decat sa iau 8$.
Stiu ca sunt preturi mici, oferta va mai tine cateva zile!
Dennis raspunde la PM te rog.
Ultima zi !
Template: 5E ;
Logo: 4E;
La directoare romanesti, ce Pagerank au directoarele ? In cate zile faci inscrierea ?
Primele 500 sunt de pe dirpedia, vezi acolo pr, si restul am o lista, nu situ exact ce pr au. Inscrierea o fac pana in 50 directoare pe zi in general, in momentul de fata pot inscrie pana in 30 directoare pe zi.