* Raportul SEO complet va contine:
* 5 Rapoarte PDF, cate un raport pentru fiecare cuvant cheie dorit a fi optimizat din care veti vedea performantele actuale ale site-ului pe cuvintele cheie si problemele care trebuiesc rezolvate pentru fiecare cuvant cheie in parte
* Raport privind problemele de optimizare generala a site-ului: analiza etichete meta, analiza structura si componente, etc…
* Masuri necesare pentru imbunatatirea optimizarii site-ului dumneavoastra, care vor aduce o crestere organica a site-ului, o crestere naturala pe care Google o agreeaza, folosind tehnici de SEO care va vor duce site-ul catre afisarea pe prima pagina pe Google si alte motoare de cautare.
Pentru mai multe detalii vedeti pe site-ul din semnatura
la analiza imi dai si sfaturi despre ce ar trebui sa fac, ca sa fiu unde imi dorec pe google ?
www.madbitsdesign.com - Solutii web design
Eu va spun problemele de optimizare on page ale site-ului, unde se poate lucra, unde se poate imbunatati calitatea optimizarii site-ului dumneavoastra.
Cateva schimbari minore in site aduc schimbari majore pe Google, cel putin asta este parearea mea.
Iar pentru ca schimbarile respective sa aiba un impact maxim va spun si ce trebuie sa faceti offline pentru a urca site-ul in cautarile pe Google.
ok mi se pare corect . Dar povesteste mai multe despre tine . Fa o mica introducere . Cati ani ai , cati ani de experienta in domeniul asta ai, daca mai ai alte siteuri in portofoliu in afara de alea din site-ul propriu, mari performante etc.
www.madbitsdesign.com - Solutii web design