De ce la Google E-mail imi scrie ca contul meu este dezactivat oare ce am facut de mi l-au dezactivat nu-l pot recupera inapoi, astept un raspuns ca eu daca le trimit e-mail nu primesc raspunsul de la ei.
Pai trimite-le un e-mail...nu au de ce sa nu iti raspunda. Sigur nu ti-ai umplut tot spatiul?
Nu stiu sigur, cred l-am umplut tot ca acum cateva zile mi-a zis ca am trecut de limita la e-mail-uri trimise, poate ca trimiteam prea multe, trimiteam pentru a face link exchange cu blogeri care au pagerank mare, backlink-uri etc si am facut cu catvai dintre ei.
Ce Doamne Dumnezeule ai putut salva atat gunoi de mesaj incat ai umplut 2GB spatiu, zau, uneori am impresia ca citesc gresit sau traiesc pe Marte.
Acum inteleg eu de ce webmasteri romani (90%) nu au adresa de email proprie, a domeniului lor, astia in 2 saptamani umplu spatiul de la host cu mesaje
...asta bine inteles pe langa riscul sa-si piarda domeniile pentru ca trimit spame
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Stiu ca sunt multe metode de a face spam cu ajutorul contului gmail. Sigur nu ai folosit vreuna? :-D
Scriu despre samsung galaxy s3
Eu zic ca nu le-au placut celor de la google de tine, zau acum.. de unde sa stim noi din ce cauza ti-au dezactivat tie cei de la google contul?..
Ca un ajutor asa iti spun ca din cate stiu eu cei de la google cand dezactiveaza un cont dezactiveaza in toate serviciile. Adica daca ti-au banat contul google adwords/adsense(mai stiu ce mai au ei) iti dezactiveaza si mailul..
Vlad, te contrazic. Am Adsens-ul banat in rest folosesc TOATE servicile lor ;)
Sigur a facut SPAM.
Scriu despre samsung galaxy s3
La fel si eu. Am adsensul si adwords-ul dezactivat si folosesc celelalte servicii de la ei fara probleme.
Eu am sters mesajele nu le tineam pe spatiu le citeam si le stergeam rapid, am trimis e-mail-uri multe ca i-am contactat pentru linkex, s-au m-or prins cu m-ai multe conturi gmail ca am m-ai multe ...
As dorii sa-mi recuperez contul acela gmail...
Eu in momentul de fata am 350 msg la cosul de gunoi in gmail si am avut mai mult de atata si nu am patit nimica.