Folosesc platforma wordpress si vreau sa bag acel tag pt webmater tool,dar nu stiu unde sal bag ca sal gaseasca,ma puteti ajuta?
wp-admin -> aparence -> edit -> selectezi header.php -> pui meta tagul ... sper sa intelegi, m-am cam grabit
Si cum se foloseste?nu prea ma prind
@FlavyB - Trebuie sa iei acel cod de la Webmaster Tools si sa bagi intre tagurile <head> si </head>.
Cât de curând mi-am deschis blog.
Am reusit asta,imi merge..doar ca nu prea ma prind cu ce ma ajuta siteul..nu prea stiu ce sa fac
"Copiaţi metaeticheta de mai jos şi inseraţi-o în pagina principală a site-ului. Aceasta trebuie să fie plasată în secţiunea <head>, înainte de prima secţiune <body>."
Dupa cum ai vazut ca scrie si acolo...copiezi meta name-ul si mergi in cpanel sau pe ftp pentru siteul tau si cauti indexul site-ului dupa care ii dai "lipire" in <head> inainte de primul <body> !
Fratiolor..intelegi,mia reusit chestia,am intrat pe site.etc..vreau doar sa stiu cum ma ajuta siteul
Vrei sa zici cu ce te ajuta adaugarea codului nu cu ce te ajuta site-ul. Dupa ce bagi codul de la ei intri in contul de webmaster tools si dai verify.
Dupa verificare o sa iti arate diferite statistici despre site-ul tau cum ar fi:
-internal links
-external links
- cuvinte cautate si pozitia acestora pe motoarele de cautare.
Personal eu numai adaug in webmastertools site-uri . Am observat de-a lungul timpului ca daca ai codul bagat de la ei ,au control mai avansat asupra site-ului . Avand acest control daca ai facut o miscare umpic gresita te scade de te rupe.