Vreau sapromovez un site despre biciclete (despre adeptii mrsului pe bicicleta) . Este un fel de blog unde niste impatimiti ai mersului pe bicicleta din Prahova o sa scriem articole despre fiecare iesire cu bicicleta .... vom pune imagini ! Site-ul (blogul) va avea continut unic ! Astept parerile si ajutorul vostru !
pei..alegera unor cuvinte cheie buna..inscrierea in directoare si in siteurile de socializare, si linkex dar nu prea multe cu siteuri mai mari in pr:)..un sitemap buna,si plugin all in seo pt wordpres ( daca e pe wordpres) bft
nu mai stie nimeni alte metode ??/ ... care sa ajute
OFF:daca stateai mai putin sa descarci si cautai pe cwr gaseai o gramada de topicuri in care s-a discutat de optimizare!
ON:sunt multe metode de optimizare dar cum s-a mai spus de nenumarate ori nimeni nu o sa ti le zica ,fiecare avand tactica lui!
Pentru un blog,o promovare este inscrierea lui prin diverse retele de socializare, vezi facebook si twiter!
Cauta link-exchange,dar cu site-uri cat de cat de calitate.....discuta pe alte bloguri
Pai cam astea ar fi cateva asa generale!
Apropo de inscrierea in directoare: am renuntat de ceva timp la aceasta apucatura pentru ca nu imi aducea decat pierdere de timp si link-uri fara importanta!
Mai multi Fani Facebook
robi09 (28.08.2010)
care ar fi cele mai pune pluginuri wordpress pentru a indeplini urmatoarele cerinte (macar 2-3 la fiecare cerinta):
1) afisarea paginii nou create cat mai rapid la google
2) sa imi apara mai bine tag-urile la cautari
all in one SEO pack - cel mai important pentru tine, face tot ce ai mentionat
seo automatic licks - iarasi foarte frumos si usor de utilizat
Dagon Design Sitemap Generator - cel mai bun plugin pentru sitemaps
altele utile:
searchterms-tagging-2
wordpress-23-related-posts-plugin
Daca le instalezi pe astea si pierzi 3 minute cu configurarea, nu mai ai nevoie de in-site optimization deloc, fac ele totul
Pentru inbound links nimeni nu iti va da reteta succesului, dar cel mai bine este sa participi la forumuri, sa cometnezi bloguri si sa scrii articole de calitate pe care sa le pui pe alte bloguri cu link catre tine (daca articolul este foarte bun orice administrator de blog il va publica si nu va avea probleme in a-ti da un link)
Nu cred ca e nevoie sa mentionez ca toate linkurile catre tine trebuie sa aiba legatura cu domeniul tau.
Cauta pe google asa: biciclete "powered by wordpress" - si incepi si comenteaza la subiect. Chiar daca blogurile au nofollow, nu are nici o importanta. tot ce trebuie sa te intereseze este sa comentezi frumos si normal, sa nu fi catalogat drept spammer.
Succes