ev0l (14.08.2010)
Am descoperit aceasta unealta care ma ajuta zilnic la verificarea gratuita a gradului de optimizare SEO al oricarui site in functie de cuvintele cheie prezente pe site.
O puteti vedea la lucru pe siteul din semnatura sau direct de unde am preluat-o si puteti lua codul scripului site-ul instantposition.com.
ev0l (14.08.2010)
am 4,6 din 5 pentru "search videos" peste tot am excelent si good , slab am in keyword pentru site general ...
Multumesc frumos .
Cu placere si sper sa recomanzi si altora acest script: SEO Page Tester Tool
of..eu am slab:( si oricum site-ul meu e pe prima pagina in google la cautare "mega host" o.O
Da.... sa te vad eu la alte cuvinte cheie gen "web hosting", "hosting", gazduire" si altele asemenea -- esti varza'n beci, nu te mai lauda cu ceea ce nu ai, e foarte simplu sa pui un nume de domeniu si sa ai bafta sa nu prea ai concurenta acolo.... spor la ....Optimizare
Probabil ca iti arata doar tie ca esti pe prima pagina, fiind logat intr-un cont Google (rezultatele se afiseaza in functie de preferintele tale, in functie de siteurile vizitate de tine), insa un alt user te poate gasi pe pagina 10 sau nici pana acolo...
scuze, nu am vrut sa te jignesc sub nici o forma si imi pare rau pentru prostiile scrise mai sus.
Oricum stiu ca e un host bun...
@netul, intradevar este pe prima pagina (megahost.hi2.ro). Problema e ca nu site-ul lui e optimizat bine ci hi2.ro. Avand site-ul ca subdomeniu la un site puternic, in mod inevitabil vei avea parte si tu de un seo fantastic.
Am patit-o eu cu xtrimversus.eu.pn, un site care-i pe primul loc la "xtrimversus" pe google. Problema e ca nu a fost actualizat de peste 1 an, nu are backlinkuri, iar continutul este aproape inexistent. Sa nu mai vorbim ca e un HTML4 pe tabele. Lipsesc toate elementele importante de seo din el, insa e pe prima pagina.
Asa si megahostul asta. E pe prima pagina datorita lui hi2.ro, nu a administratorului.
Referitor la aceasta problema cu subdomeniile unor domenii puternice, eu am construit pe subdomenii ale siteului co.cc 300 directoare web si am avut placuta surpiza ca Google sa le indexeze continutul foarte rapid, pe cand directoarele mele cu PR1, PR2 si PR3 pe care le-am facut pe domenii .ro, .com nu sunt indexate nici macar un sfert desi e pus pe ele scriptul cumparat, phpld 4.0 cu licenta.
Deci tind sa cred ca Google acorda o importanta destul de mare si subdomeniilor unor domenii puternice.