puteam sa ajung acolo si fara hi2 :)) ia cautati voi megahost.hi2.ro pe google si aflati secretu`..23 de pagini pline care includ "megahost.hi2.ro" e FILEHOSTING..aici se gazduiesc fisiere si se pun la download pe alt site..si daca site-ul ala e indexat in google...se face un fel de backlink:) deaia sunt asa de sus
OFF: @iulik_4 daca esti asa de bun, iti dau un domeniu .ro (nu am mai avut timp sa-l valorific) sa-l duci pe prima pagina pentru "jurnal neamt", "jurnal piatra neamt", "ziar piatra neamt" si pentru "ziar neamt". Daca-l duci pentru astea 4 pe prima pagina (domeniul e seo-friendly: jurnalneamt.ro), eu ma ocup de continutul lui (la modul serios) si toate reclamele sunt ale tale (adsense, bannere proprii, ce vrei tu). Daca vrei, semnam si contract. Asta daca te simti asa de bun la SEO. Ca asa am dus si eu pe prima pagina xtrimversus.eu.pn, fara sa stiu o boaba de SEO pe vremea aia. Dar a fost dus de www.eu.pn, nu de mine.
daca vi cu finantare..iti fac rost de destule backlink-uri in google sa ajunga pe prima pagina:)
De backlinkuri stiu si eu sa fac rost. Problema e ca o optimizare de calitate NU se bazeaza doar pe backlinkuri. Exemplu concret: xtrimversus.eu.pn. Backlinkuri: 0. Pozitia in google pentru "xtrimversus": 1. Site-uri concurente: xtrimversus.ro (are prioritate ca tld), xtrimversus.info, cwr.ro (are prioritate ca tld si muuuulte backlinkuri). SEO inseamna mult mai mult decat backlinkuri.