Salutare la toti designerii talentati (am vazut ca sunt cativa aici care lucreaza frumos si creaza logouri frumoase).
Deoarece eu sunt programator si am mai putina imaginatie (cunostiinte am) in domeniul designului, vreau un LOGO pentru siteul www.cinemagic.ro
Logoul actual este:
logo.png
Cerinte:
1. Latime maima 300 px si inaltime maxima 100 px (conditia asta conteaza mai putin deoarece pot redimensiona si eu psd-ul final, dar am pus ca sa va faceti o idee adupra proportiilor)
2. IMPORTANT. Deoarece au fost multi care au asemanat domeniul cu un altul cunoscut, doresc ca cele doua cuvinte (Cine si Magic) sa fie distincte (prin culoare de exemplu, prin forme, etc...)
3. Sloganul (care va trebui sa apara cu text mai mic in logo) este: "Universul Magic al Cinema-ului"
4. Logoul sa nu contina semne / png-uri luate de pe net, ca asa las logoul actual, vreau ceva original. De asemenea, sa nu fie un logo luat de pe net si modificat textul (verific asta). Sigla poate sa contina o rola de film, un vrajitor, stelute (dar nu ca la cinemagia) sau orice altceva s-ar potrivi cu domeniul cinematografiei, filmelor etc....
5. Culori preferate: negru, rosu (ca cel din logo actual), verde sau albastru. Eventual combinatie de 2 culori intre cele doua cuvinte (cine si magic). Textul sloganului poate fi un gri inchis
6. Fundalul sa fie pe alb, fara background.
In afara de 2. si 3. si 6. (care sunt obligatorii), las totul la imaginatia voastra.
Ce ofer:
- 8 Euro pe PayPal
- link in footerul portalului Netul.ro (are vechime de 6 ani, conteaza mult pt Google) pe perioada de 2 luni gratuit (normal era 29 Euro)
- la alegere, gratuit 40 de zile: banner 250x250 pe http://radio.netul.ro (normal era 30 Euro) sau banner 728x90 pe http://forum.netul.ro (normal era 12 Euro) - (sectiunea de Radio are cam 2500 unici pe zi), deci daca esti designer care are un site, e o buna metoda de a-ti promova siteul si serviciile gratuit timp de 40 de zile
Voi alege un castigator doar daca imi place si se merita logo-ul, daca nu, voi cauta pe siteurile cu logo contra plata.
Perioada in care puteti posta logourile este de 2 saptamani: 20.08.2010 - 03.09.2010 (+ 3 sau 4 zile in care voi decide castigatorul).
Uite am facut eu ceva ... Iti place? Ce ar trebui sa modific?
cm.png
Am incercat si eu
cinemagic logo.png
netul (20.08.2010)
OMG, am scris cinemagia in loc de cinemagic :)) oricum.. daca voi fi ales castigator, voi modifica textul.
revin..
Ultima modificare făcută de Relu; 20.08.2010 la 21:43.
netul (20.08.2010)
Aurel, imi place cum lucrezi. Sunt interesante stelutele, insa si cinemagia are stelute si as dori sa le evit :) Daca ai gasi si altceva sa pui in afara de stelute, ar fi perfect. Eventual niste efecte discrete la text (la CINE)....
Poti sa mai incerci de asemenea si alte variante. In caz ca nu vei fi castigator si vei face mai multe variante, o sa iti dau si tie un bonus, ca ai lucrat la logouri.
Robert, arata binisor dar e cam simplu.
netul (20.08.2010)
am facut si eu ceva ... sper sa iti placa , mai imbunatatesc logo-ul ...
P.S.: e vector
Ultima modificare făcută de varcolac1000; 20.08.2010 la 17:44. Motiv: greseala
Un c combinat cu un m si iata ce a iesit :)
![]()
netul (20.08.2010)
Foarte frumoase cele facute de Oliviu si Aurel , bravo ;)
LE: L-am mai modificat si eu putin :
O sa mai revin mai tarziu cu altul
Update :
![]()
Ultima modificare făcută de susp3kt; 20.08.2010 la 21:06. Motiv: update logo
@ UN screen PSD la omulet cred ca il recunosc ( asta sa evit probabile confuzi ).