Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect:
Joint Venture

Data înscrierii
    05.08.2010
    Locație
    Ploiesti
    Varsta
    33
    Posturi
    11
    Thanks
    0
    Real Name
    Dan S

Implicit Joint Venture

Am o propunere pentru comunitatea CWR.
    Este vorba de o colaborare pe termen long pe probleme de optimizare.
    Dupa cum stiti, un link cu ceva voturi pe digg are sanse sa ajunga sus, un video pe youtube cu suficiente commenturi si "like" are sanse sa depaseasca orice cuvant cheie in google in numai o zi, propun o colaborare pe aceasta tema.
    Nu m-am gandit inca cum sa o punem in practica, dar as vrea sa stiu daca sunt persoane interesate.

Ce ar trebui sa facem mai exact: sa postam link-ul de pe youtube/digg/facebook la care avem nevoie de commenturi/voturi/ etc si ceilalti sa il voteze, comenteze, etc, ati prins ideea

Cine e interesat de asta sa lase un reply aici. Cine e interesat de tehnica folosita in general la fel, poate lasa un emsaj aici si ii voi raspunde.

Nu am gasit un loc mai potrivit pentru a face propunerea aceasta, asa ca poate fi mutat de un moderator daca este nevoie.

Multumesc,
    Dan

2. # ADS

Data înscrierii
    14.12.2009
    Locație
    Braila
    Varsta
    16
    Posturi
    159
    Thanks
    46
    Real Name
    Popa Flavian

Implicit

O idee interesanta..cred ca as fi de acord

Data înscrierii
    03.11.2007
    Locație
    Miercurea Ciuc
    Varsta
    26
    Posturi
    28
    Thanks
    3
    Real Name
    Balazs Szabolcs

Implicit

Aceasta tehnica te ajuta foarte mult. Nu din punct de vedere SEO, dar o sa ai foarte multi vizitatori. Like-ul de pe Facebook functioneza cel mai bine!

ps: eu sunt de acord

Data înscrierii
    05.08.2010
    Locație
    Ploiesti
    Varsta
    33
    Posturi
    11
    Thanks
    0
    Real Name
    Dan S

Implicit

Ideea e destul de simpla, doar ca punerea ei in aplicare va necesita incredere din partea noastra. Eu fiind un membru nou al comunitatii nu pot decat sa merg pe incredere.
    Din punct de vedere al SEO, un video pe youtube ajunge pe prima pagina in google daca este "optimizat" corect in numai o zi. Am putea sa ii spunem SEO, nu?
    Cat despre digg si celelalte, recunosc, poate nu ajuta decat la vizitatori, dar in functie de subiectul pe care vrea fiecare sa il promoveze, poate castiga reputatie si vizitatori pe termen lung.

Multi ar putea sa considere ca si spam ce facem noi, dar adevarul este ca tehnicile sunt folosite de internet marketeri de foarte multa vreme. Eu nu am reputatie si prieteni multi pe digg, youtube etc, si chiar daca as avea, prefer sa nu cersesc voturi ci sa am un grup cu care sa ne ajutam reciproc.

Haideti sa ne strangem 5 macar si sa incepem sa facem niste teste, sa vedem puterea acestor metode. Youtube de exemplu. Cei care aveti saituri si urmariti anumite cuvinte cheie, o sa va invat sa faceti niste filmulete scurte, cum sa puneti titlul, descrierea si tagurile pe youtube si sa observam rezultatele, ok?

Data înscrierii
    18.02.2009
    Locație
    Bucuresti
    Varsta
    26
    Posturi
    385
    Thanks
    8
    Real Name
    Calciu Sorin

Implicit

sunt de acord. cand vreti sa incepem prima campanie, anuntati-ma cumva

Data înscrierii
    05.08.2010
    Locație
    Ploiesti
    Varsta
    33
    Posturi
    11
    Thanks
    0
    Real Name
    Dan S

Implicit

Cred ca cel mai indicat ar fi sa avem un document google (excel) unde fiecare sa isi treaca link-ul si locul unde vrea sa fie votat, si ceilalti sa voteze / semneze in dreptul ala cand au efectuat operatiunea.
    Cand ne strangem cativa fac fisierul sa vedeti cum arata, dau share sa il poata fiecare edita. Vi se pare ok?
    Pana acum avem asa: danutzzzz, adisaan, pixel3cs, balazs_szabi, FlavyB, tazonne

Pana maine o sa fac fisierul, voi ar trebui sa aveti deja cont google.
    Astept conturile gmail ale voastre in mesaje private sa dau share la fisier.

Regulament (supus deciziei voastre evident)
    - link-urile de votat si comentat trebuie sa fie pe saituri consacrate, ar fi aiurea sa ne facem cont la fiecare vot. Deci ne rezumam la ce e cu adevarat important. Este si in interesul vostru pentru ca nu vad sensul voturilor pe saituri obscure.
    - fiecare propune un link in fiecare zi, ceilalti indeplinesc actiunea si bifeaza ca au facut.
    - fiecare membru care vrea sa se alature e binevenit
    - cine triseaza (se trece ca a comentat si nu a comentat...) este exclus la cateva abateri, nu are nici un sens sa ne pacalim singuri. vrem sa ne ajutam nu sa profitam (de aia e comunitate)

Astept parerile voastre.
    Ultima modificare făcută de danutzzzz; 28.08.2010 la 00:16.

Data înscrierii
    18.07.2009
    Locație
    Bucuresti
    Varsta
    26
    Posturi
    188
    Thanks
    41
    Real Name
    Andrei D

Implicit

ma bag si eu

Data înscrierii
    09.04.2009
    Locație
    Suceava
    Posturi
    152
    Thanks
    8
    Real Name
    Nicu A

Implicit

Ideea in sine pare buna, sper sa nu fie doar vorbaraie.
    Daca se va merge mai departe, ma bag si eu.

Data înscrierii
    05.08.2010
    Locație
    Ploiesti
    Varsta
    33
    Posturi
    11
    Thanks
    0
    Real Name
    Dan S

Implicit

Citat Postat în original de redhat Vezi post
    Ideea in sine pare buna, sper sa nu fie doar vorbaraie.
    Daca se va merge mai departe, ma bag si eu.
    Ce sens are sa vorbim.. sa ne aflam in treaba? Eu sper ca cei care se baga sa fie seriosi... si singura metoda sa aflam unii despre altii treaba asta este chiar sa ne apucam de treaba

Data înscrierii
    14.12.2009
    Locație
    Braila
    Varsta
    16
    Posturi
    159
    Thanks
    46
    Real Name
    Popa Flavian

Implicit

Eu m-am bagat deja,va asteptam si pe restu,trimitetii lui danutzzz e-mailurile voastre.

Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul

Permisiuni postare