nu are nici o treaba xml sitemaps, am avut aceeasi problema cu fordjs, la inceput aveam peste 1.500 pagini indexate, dupa aceea a scazut la 99 pagini indexate, atunci am scos si xml sitemap, si de atunci nu a mai trecut de 300 pagini, urca si coboara.
HTML5 in limba Romana.. Soon! pc games system requirements .
La fel am patit si eu de ceva vreme, pentru mai multe site-uri, toate pe acelasi host...De spam nici nu se pune problema...
Dar desi a scazut numarul paginilor indexate, n-am fost penalizat la ultimul update de pr, desi a fost destul de recent.
eu inainte am avut host la webnetinfo si m-am mutat de 1 luna la spatiul.ro ...si cand eram la webnet observasem miscarea asta ...Google Dance ii zic unii ...sa vedem ...
Are importanta hostingul la indexare?
HTML5 in limba Romana.. Soon! pc games system requirements .
uneori da si aici ma refer la partea cu "cat de repede se incarca site-ul tau" ...lui Google stiu ca-i plac cele ce ruleaza destul de repede,etc ..
robi09 (31.08.2010)
si eu am aceieas problema la saitul din semnatura imi scad paginile indexate oare de ce sa fie ? oare ca mi se incarca bine pagina si am host de la hostgrator
Are, cum a zis staycu, are importanta pentru incarcarea paginilor, de obicei daca-l faci pentru extern, e recomandat un host extern. Insa mai e o chestie, daca esti pe un host shared, si din 400 de site-uri sa zicem, 350 fac SPAM, ai 99% sanse sa fi marcat si tu ca spam.Are importanta hostingul la indexare?