Care dintre cele 3 CMS-uri crede-ti ca este mai iubit de motoarele de cautare ?
Nu stiu care e mai "iubit" insa iti recomand joomla. E flexibil si sigur, indiferent de ce site ai, eu ti-l recomand.
Cu stima.
Offtopic
http://www.fbgi.ro/Bine ati venit pe Fbgi.ro, un website specializat in Web Design sipublicitate Online. Daca ati ajuns pe site-ul nostru, inseamna ca sunteti in cautare de servicii Web profesionale pentru site-ul Dumneavoastra. Nu aveti un website ? Profesionistii nostri va ofera o intreaga gama de servicii Web profesionale. Fbgi.ro, va ofera servicii de web design,publicitate online, internet marketing, optimizare si promovare web, internet marketing, dezvoltare de aplicatii web.
Putem crea site-uri profesionale in PHP, HTML, Joomla, WordPress, Drupal, etc.
Ce servicii "profesionale" SEO oferi tu daca pui niste intrebari de incepator aici?
Daca iti venea un client si te intreba ce CMS ii recomanzi? Veneai aici pe forum sa afli raspunsul?
Si ca sa iti raspuns si la intrebarea ta, Google iubeste continutul, nu il intereseaza scriptul prin care se afiseaza informatiile pe site.
robi09 (02.09.2010)
Daca venea un client si imi cerea sa-i recomand un CMS ii recomandam wordpress pentru ca dupa pararea mea e cel mai "iubit" de google. netul daca ti se pare o intrebare de incepator da-mi u un raspuns de profesionist cu explicatii si exemple si o sa te cred pe cuvant. Eu am promovat si site-uri care nu au fost realizate folosind un cms si au obtinut mult mai repede o pozitie si un PR mai bun .
Si inca o chestie tinand cont ca este o comunitate a webmasterilor asteptam sa fie un raspuns pe masura, fara alte raspunsuri "rautacioase" , eram curios ce parare au si alti webmasteri din romania ... dar se pare ca asa este la noi raspunsuri rele si mistouri.
@SeoDaniel - Cel mai "iubit" de motoarele de cautare este Wordpress. Dar, aici conteaza foarte mult si continutul. Daca ai continutul duplicat degeaba folosesti Wordpress ca motorul de cautare nu te va mai "iubi".
SportSuceava - Site-ul sportului sucevean!
Da, era exclus wordpress-ul. Alta chestie eu nu am gasit nici un site in joomla care sa aiba PR > 4 . Cunoaste cineva un site in joomla cu PR > 4 ?
Nu pot sa nu intervin.
Google si restul motoarelor de cautare nu pot face diferenta intre WordPress, Joomla sau orice alt site bazat pe un CMS custom sau un site static, format din fisiere HTML. Pentru ele sunt toate identice.
Singurele ganduri SEO ce se pot 'compara' mai de departe de la un CMS la altul sunt : loadTime-ul (ex: un Joomla se poate misca mai bine pentru anumite tipuri de site-uri decat Wp -> more time consuming-> need for resources, and so on) si PING-ul motoarelor la aparitia unui nou post. Nu are relevanta sa vorbesc despre taguri, ca alea sunt considerate 'default'.
PR-ul , pozitia in engine etc etc nu pot fi influentate de un CMS.
Intr-adevar WordPress, ramane un CMS, excelent. Joomla, Drupal sau WordPress, se folosesc in functie de ce doresti sa promovezi cu site-ul respectiv. Joomla, are si ea problemele ei la partea de SEO si este foarte greu de stapanit, daca folosesti mai multe componente. Site-urile de anunturi de ex. care au diverse componente gen SOBI, sau alta componenta, nu vor atinge niciodata pragul perfectiunii in URL-uri, daca nu lucri fiecare Link in parte.
Daca cineva stie un site in Joomla, care sa fie perfect, as dori sa-l vad si eu. Nu ma refer la site-uri simple care au cateva pagini !
La Fbgi.ro, vad ca sa lucrat destul de bine.
SeoDaniel (04.09.2010)