Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect:
Joomla vs Drupal vs Mamboo

Data înscrierii
    29.08.2010
    Locație
    Pitesti
    Varsta
    24
    Posturi
    6
    Thanks
    3
    Real Name
    Slavenie Daniel

Implicit Joomla vs Drupal vs Mamboo

Care dintre cele 3 CMS-uri crede-ti ca este mai iubit de motoarele de cautare ?

2. # ADS

Data înscrierii
    06.01.2009
    Locație
    Alba Iulia
    Posturi
    154
    Thanks
    5
    Real Name
    Raica Bogdan

Implicit

Nu stiu care e mai "iubit" insa iti recomand joomla. E flexibil si sigur, indiferent de ce site ai, eu ti-l recomand.

Cu stima.

Data înscrierii
    20.06.2009
    Locație
    Iasi
    Varsta
    33
    Posturi
    1.127
    Thanks
    201
    Real Name
    Gabriel C.

Implicit

Offtopic
    Bine ati venit pe Fbgi.ro, un website specializat in Web Design si publicitateautolinker.com autolinking image Online. Daca ati ajuns pe site-ul nostru, inseamna ca sunteti in cautare de servicii Web profesionale pentru site-ul Dumneavoastra. Nu aveti un website ? Profesionistii nostri va ofera o intreaga gama de servicii Web profesionale. Fbgi.ro, va ofera servicii de web design, publicitateautolinker.com autolinking image online, internet marketing, optimizare si promovare web, internet marketing, dezvoltare de aplicatii web.
    Putem crea site-uri profesionale in PHP, HTML, Joomla, WordPress, Drupal, etc.
    http://www.fbgi.ro/
    Ce servicii "profesionale" SEO oferi tu daca pui niste intrebari de incepator aici?
    Daca iti venea un client si te intreba ce CMS ii recomanzi? Veneai aici pe forum sa afli raspunsul?

Si ca sa iti raspuns si la intrebarea ta, Google iubeste continutul, nu il intereseaza scriptul prin care se afiseaza informatiile pe site.

5. The Following User Says Thank You to netul For This Useful Post:

robi09 (02.09.2010)

Data înscrierii
    06.01.2009
    Locație
    Alba Iulia
    Posturi
    154
    Thanks
    5
    Real Name
    Raica Bogdan

Implicit

Citat Postat în original de netul Vezi post
    Offtopic
    http://www.fbgi.ro/
    Ce servicii "profesionale" SEO oferi tu daca pui niste intrebari de incepator aici?
    Daca iti venea un client si te intreba ce CMS ii recomanzi? Veneai aici pe forum sa afli raspunsul?
    Oau :)) ... aici eu credeam ca e pentru site personal :))

Data înscrierii
    29.08.2010
    Locație
    Pitesti
    Varsta
    24
    Posturi
    6
    Thanks
    3
    Real Name
    Slavenie Daniel

Implicit

Daca venea un client si imi cerea sa-i recomand un CMS ii recomandam wordpress pentru ca dupa pararea mea e cel mai "iubit" de google. netul daca ti se pare o intrebare de incepator da-mi u un raspuns de profesionist cu explicatii si exemple si o sa te cred pe cuvant. Eu am promovat si site-uri care nu au fost realizate folosind un cms si au obtinut mult mai repede o pozitie si un PR mai bun .

Data înscrierii
    29.08.2010
    Locație
    Pitesti
    Varsta
    24
    Posturi
    6
    Thanks
    3
    Real Name
    Slavenie Daniel

Implicit

Si inca o chestie tinand cont ca este o comunitate a webmasterilor asteptam sa fie un raspuns pe masura, fara alte raspunsuri "rautacioase" , eram curios ce parare au si alti webmasteri din romania ... dar se pare ca asa este la noi raspunsuri rele si mistouri.

Data înscrierii
    28.04.2009
    Locație
    Suceava
    Varsta
    17
    Posturi
    718
    Thanks
    225
    Real Name
    Robciuc Ionut

Implicit

@SeoDaniel - Cel mai "iubit" de motoarele de cautare este Wordpress. Dar, aici conteaza foarte mult si continutul. Daca ai continutul duplicat degeaba folosesti Wordpress ca motorul de cautare nu te va mai "iubi".
    SportSuceava - Site-ul sportului sucevean!

Data înscrierii
    29.08.2010
    Locație
    Pitesti
    Varsta
    24
    Posturi
    6
    Thanks
    3
    Real Name
    Slavenie Daniel

Implicit

Da, era exclus wordpress-ul. Alta chestie eu nu am gasit nici un site in joomla care sa aiba PR > 4 . Cunoaste cineva un site in joomla cu PR > 4 ?

Data înscrierii
    08.10.2009
    Locație
    Sibiu
    Posturi
    72
    Thanks
    3
    Real Name
    Danes Alin

Implicit

Nu pot sa nu intervin.

Google si restul motoarelor de cautare nu pot face diferenta intre WordPress, Joomla sau orice alt site bazat pe un CMS custom sau un site static, format din fisiere HTML. Pentru ele sunt toate identice.

Singurele ganduri SEO ce se pot 'compara' mai de departe de la un CMS la altul sunt : loadTime-ul (ex: un Joomla se poate misca mai bine pentru anumite tipuri de site-uri decat Wp -> more time consuming-> need for resources, and so on) si PING-ul motoarelor la aparitia unui nou post. Nu are relevanta sa vorbesc despre taguri, ca alea sunt considerate 'default'.

PR-ul , pozitia in engine etc etc nu pot fi influentate de un CMS.

Data înscrierii
    13.09.2009
    Locație
    Alba Iulia
    Posturi
    224
    Thanks
    0
    Real Name
    Dorel Tanase

Implicit

Intr-adevar WordPress, ramane un CMS, excelent. Joomla, Drupal sau WordPress, se folosesc in functie de ce doresti sa promovezi cu site-ul respectiv. Joomla, are si ea problemele ei la partea de SEO si este foarte greu de stapanit, daca folosesti mai multe componente. Site-urile de anunturi de ex. care au diverse componente gen SOBI, sau alta componenta, nu vor atinge niciodata pragul perfectiunii in URL-uri, daca nu lucri fiecare Link in parte.
    Daca cineva stie un site in Joomla, care sa fie perfect, as dori sa-l vad si eu. Nu ma refer la site-uri simple care au cateva pagini !
    La Fbgi.ro, vad ca sa lucrat destul de bine.

13. The Following User Says Thank You to computerscom For This Useful Post:

SeoDaniel (04.09.2010)

Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul

Subiecte similare

1. Nu-mi pot crea cont pe drupal
    De websorin în forumul Functionalitatea si administrarea siteurilor web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul post: 04.06.2011, 01:02
  2. Cine stie Drupal?
    De zanpo în forumul Functionalitatea si administrarea siteurilor web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 11.10.2010, 00:13