salut,
am un site care detecteaza cine e pe invizibil etc...bla bla...nu imi sariti in cap, sarim peste.
Dar am observat ceva ciudat, cu toate ca nu m.am ocupat deloc de domeniu..si acum cateva luni bune eram pe paginile 22 si 30 la 2 cuvinte cheie iar la un alt cuvant nu eram pe nicio pagina acum brusc sa schimbat,
in alexa de la 22 de milioane am acum 12 mil... nu e de lauda..
dar..la cuvantul cheie yahoo scanner is pe pagina 7..inainte eram pe 22
la yahoo invisible is pe pagina 4 si eram pe 30 si ceva
la hi5 scan si hi5 scanner pe prima pagina si inainte nu aparea deloc :)
Cum se explica aceasta creste? cu toate ca nu m-am ocupat de domeniu chiar deloc..intram doar zilnic sa vad daca urca la vizite si atat :))
ceva se intampla cu gogu ca si mie la siteul din semnatura am stat 2 luni pe primul loc la jocuri online si brusc acum sunt pe locul 4...
posibil, pentru mine e bine zic eu, o crestere asa brusca fara sa faci nimica timp de cateva luni. Dar totusi nu inteleg dc :D
Eu am avut contrariu am cumparat un domeniu , ia-m bagat un phpbb 2-3 posturi asta sa vad daca pot face ceva " seo " fara sa postez nimic nu am intrat pe forum de aproape 2 luni de cand am domeniu si pot zice ca e indexat pagina 1 google [ PRIMU CHIAR ] am 40 vizite / ora doar google si ceba boti .
Deci ce pot zice depinde de modul de indexare .