http://www.AdMasters.eu este o comunitate online care isi propune sa ajute cat mai multi webmasteri sa obtina mai multi bani cu ajutorul retelelor depublicitate CPC (cost per click)
Suntem la inceput ce-i drept insa principiul este cam la fel cu cel al PTC-urilor si cred ca va avea succes, daca ai un site/blog cupublicitate pe el poti intra si tu in comunitatea AdMasters.eu
Totul e destul de simplu, fiecare membru isi inscrie un site, specifica reteaua de publicitate pe care vrea sa primeasca click si ceilalti membri dau click, ei primind la randul lor click-uri de la fiecare membru in parte.
Daca vrei sa faci mai multi bani din retelele cpc vino si tu pe www.admasters.eu si inscrie-ti blogul/site-ul. ;)
Ultima modificare făcută de netul; 23.12.2010 la 22:55. Motiv: linkuri click and go
ahahahaha :)) si daca da careva report la situl tau ce zici?
Sebastian, ideea in sine, dpdv al eticei este puternic discutabila.
Personal, citind topicul tau, ma asteptam la un script performant, bine structurat samd. - nicidecum la un forum pe baza phpbb.
...dar perioada craciunului este oarecum una a surprizelor, atat placute cat si neplacute smile
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe