Baieti am si eu o intrebare. Am facut cerere pentru Adsens acuma aproape o luna si nam primit nici un raspuns nimik. Voua in cat timp va dat raspunsacuma jumate de an am mai facut o cerere cu alt site si mi lo respins, dar mio dat raspunsu in maxim o saptamana.
Cu un site de gaming...am o comunitate de Counter-Strike...Si discuti despre muzica filme etc. Ce zici mar accepta ? Am in jur la 500 vizitatori pe zi.
netul nu stiu daca as plati nu pot sa zic sigur ca as plati ca as minti acuma depinde si cati bani sa platesti pentru un asemenea site si care ar fi profitul lui. netul mai am o intrebare exista pe forum aici tutoriale phpbb3 ca am o problema la forum si ma cam depaseste.:D Imi cer scuze ca am deviat de la subiect.
nu cred ca tine prea mult cont de nisa site-ului sau de site, eu cand mi-am facut am aplicat de 2 ori de pe un cont de yahoo si unul de gmail parca si nu mi-a iesit nimic, dar daca vrei sa o rezolvi repede, creaza un blog pe blogspot si dai sa il monetizezi cu ei, il creaza in 2-3 zile... am testat chestia cu 2 conturi, deci cred ca e valabila.
Daca vrei sa ai un cont de adsense aprobat in doar cateva zile foloseste serviciul oferit de flixya
Cod HTML:http://www.flixya.com/help#newAdSense
pushtius1 o sa incerc sa vad ce pot sa fac...dar cand am avut un domeniu .net imd mio raspuns acuma cand am .ro asa de greu..
Si eu mi-am creat contu adsense prin blogspot dar fara sa stiu ca ti-l activeaza mult mai repede de acolo :). Incearca asa.
stai asa, tu vrei sa iti faci 2 conturi pe acelasi nume? daca da, atunci nu te astepta sa iti activeze contul asta.