Serviciul costa numai 5 dolari.
1. Pentru banii acestia am sa-ti inscriu linkul preferat in peste 80 de siteuri de bookmarking.
2. Apoi am sa fac rss feed pentru fiecare link nou creat.
3. La pasul 3 am sa iau fiecare link si rss feed creat si am sa le trimit siteurilor de ping
4. Am sa trimit un raport cu inscrierea, un fisier text cu fiecare link creat si unul cu feedurile facute.
Pentru comenzi am nevoie de:
a) siteul tau
b) cuvinte cheie: maxim 2-5 cuvinte cheie formate maxim din 2 cuvinte
c) descriere: maxim 150 cuvinte
sunt si eu interesat, ai pm
Am livrat serviciul pentru EckLesiastru.
Daca este multumit il rog sa apara cu un review.
astept si eu livrarea acestui servicu
Livrat si serviciul pentru alias74.
Mai iau numai inca 3 oferte la acest pret promotional. Dupa care pretul acestui serviciu va fi de 8 dolari. Daca trebuie sa explic eu ce mult insemna pentru siteul tau 80 de backlinkuri de pe siteurile de bookmarking atunci am ales gresit locul unde sa imi postez serviciul :)
am primit raportul , multumit de treaba, recomand
sa nu radeti :) sunt incepator in seo si alte treburi din astea.. cu ce ajuta inscrierea aceasta in site-urile de bookmarking. Multumesc
Offtopic:
Ca sa intelegi mai usor eu ca utilizator am un cont pe un site de bookmarking. Intru pe site-ul tau si daca imi place sau mi se pare intersant ii dau bookmark, adica il marchez in lista mea de site-uri preferate. Aceasta lista o impart (share) cu utlilizatorii care imi viziteaza profilul. Este o metoda de promovare online si de obtinere de link-uri. Ceva de genul asta...
Si eu am primit raportul. Totul OK.
Mersi fain
Scriu despre galaxy s3