A fost cumva update de PR, eu pana acum aveam pr 4 la siteul meu www.bancuriok.com, acum cateva zile cand a vrut un client sa cumpere link la mine pe site a observat ca am pr 3, cu cateva zile inainte stiu sigur ca aveam 4, verificasem. Am mai verificat 2-3 zile dupa si intradevar tot 3 aveam, acum verificai din nou, surpriza ... iar 4 . Intrebarea mea e, a fost update de pr, sau ce naiba s-a intamplat?
Citesc bancuri zi de zi !
@Ing3ras conform siteului din semnatura mea ai Pagerank4. verifica si tu
Da, 4 am, asta ziceam si eu , de 1 an si ceva numai 4 aveam, dar acum 1 saptamana am avut surpriza sa vad ca am pr 3, a tinut cateva zile presupun, acum cand verificaz iar vazui ca am 4 :)
Nu prea cred ca google sa faca asa ceva, sa faca update pagerank asa rapid 2 in interval de cateva zile. A fi fost o eroare pe siteul respectiv unde ai verificat pagerankul
Nu am verificat numai eu, si nu am verificat numai pe un site, nu stiu care a fost problema, dar sunt si eu curios :) tocmai de asta intrebam daca a fost update :)
Acum a revenit iar la 3 :( e ceva ciudat :(
Ultima modificare făcută de Ing3ras; 22.03.2011 la 08:20.
Nu e update de pr. Updateurile de retrogradare a pagerankurilor se fac mai des decat updateurile mari de pagerank. Asa ca daca a avut pr 4 acum are pr 3 si atat. Nu e update.
Joaca jocuri 3d pe vvww.sjocuri3d.com
Razvan, te contrazici singur si nu ai dreptate.
Termenul de "Update de PR" se refera la schimbarea PR-ului, indiferent ca scade sau creste. Si DA, s-au raportat multe schimbari de PR zilele astea, deci e posibil sa fi fost un update de PR.
Alex, probabil ca, atunci cand verifici PR-ul, cateodata apare PR-ul updatat pe un anumit datacenter, alteori de pe alt DC. poti verifica aici PR-ul unui site existent pe toate DC-urile:
https://rapid.searchmetrics.com/en/s...gerank,22.html
Curios, la ultimul update un site de-al meu scazuse de la pr2 la pr1, si astazi cand m-am uitat aveam pr2 dinou. cred ca a fost un mic update de pr
offtopic
Update vine de la *to be up to date* - pe romaneste: a fi la zi, actualizat, si se foloseste asa cum a descris Gabriel in mesajul anterior.
Cand se vorbeste de o coborare sau scadere, de obicei la versiunile unui script, vorbim de upgrade sau downgrade. In contextul de a actualiza un script, de a-l duce la zi, putem folosi expresia de update.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Mersi ca m-ati corectat nu am fost atent cand am scris mesajul, aveti dreptate.
Joaca jocuri 3d pe vvww.sjocuri3d.com