Cand vreau sa bag Adsense pe Blogul meu [ care e asta : http://neculay.blogspot.com ] dupa asa zisa aprobare imi scrie asa :
Va rog sa ma ajutati....si sa-mi explicati si mie..ce vor sa zica ! :((AdSense for Content : Contul asociat cu ID-ul editorului ca-pub-1731673940977021 a fost dezactivat
Ultima modificare făcută de netul; 31.03.2011 la 10:37.
Nu au ce cauta anunturi Google pe un asemenea site. Tu ai plati reclama ca sa apara pe un site ca al tau?
Offtopic:
Tu in footer de ce ai:Blogger Template by: Templates Block
Wordpress Theme by: Life is Simple
License: This free Blogger template is licensed under the Creative Commons Attribution 3.0 License, which permits both personal and commercial use.
However, to satisfy the 'attribution' clause of the license, you are required to keep the footer links intact which provides due credit to its authors.
Copyright (C) NeCuLay Blog • Toate drepturile rezervate • Design by NeCuLay •
In primul rand blogul tau nu merge. Isi da refresh odata la 1-2 secunde. Asta cred ca e adevaratul motiv.
Joaca jocuri 3d pe vvww.sjocuri3d.com
poi cum ar trebui sa am..acolo la footer ?
si de aia nu merge....sa pun adsense? :) Din cauza la asta ?
Nu e de asta, asta era doar o paranteza referitoare la caracterul tau, ca iti place sa iei lucruri de pe net muncite de altii si sa te dai drept autorul lor. AdSense probabil nu merge pt ca nici nu ai continut pe site plus ca siteul isi face refresh automat. Eu nu as pune reclama la tine nici sa imi dai gratis. Multi visati la castiguri din AdSense cu tot felul de siteuri dubioase, eventual fara niciun efort. Google a inceput sa "taie macaroana" la multi, nu mai merge cu vrajeli din astea.
" ha ha ha " ce glumet esti..serios.....ca sa rad...ar trebui sa imi tai venele :) ! Serios ;)
si daca nu merge..de ce la altii merg...ca am vazut....bloguri pe platforma blogspot si au adsense :) in fine...asta e romanu`.....cand ceri ajutor.....in loc sa te ajute..te infunde mai mult !
si ca sa`ti zik pe dea dreptu` domnul "netul" multi au theme luate free..si dupa aia...le`au editat cum au vrut...muschii lor....;)