Am dezvoltat un mic tool pentru verificarea conectarii semantice intre 2 keyworduri pe google.ro
http://tools.webcentral.ro/cooccurrencetool.php
Cum functioneaza:
Se introduc 2 keyworduri, iar calculatorul va returna o valoare intre 0 si 1 cu indicele de conectare semantica intre cele 2 keyworduri. ce inseamna asta? Inseamna cat de legate in context sunt cele 2 keyworduri, si cat de probabil e ca atunci cand e primul, sa fie si al doilea. Sunt permise si keyworduri compuse. Ex: "programare web" "calculator performant"
Verificarile se fac dupa google.ro. Daca toolul va fi folosit, voi pune si optiunea google.com
Succes.
Eu nu prea inteleg:
Ce inseamna acel 0.0001698 ?google.ro co-occurence for "programare" "web" is 0.0001698
Values are between 0 and 1, 1 being the most related
Scriu despre galaxy s3
@isshmen tocmai ce am explicat mai sus, e indicele de conectare semantica. Cu cat e mai mare, cu atat termenii sunt intalniti mai des impreuna.
Asta inseamna ca programare muzica e mai folosit / cautat / scris (cum vrei tu) decat programare web ?google.ro co-occurence for "programare" "muzica" is 0.0172474
Values are between 0 and 1, 1 being the most related
Daca ne luam dupa acel numar, cam asta ar insemna.
Sau totusi, poate nici acum n-am inteles :D
Scriu despre galaxy s3
Da. Cuvantul web poate fi gasit in mult mai multe contexte decat programare, mai ales ca e valabil si in engleza, nu numai in romaneste.