Nu stiu prea multe despre acest +1 buton. Dar sa va spun ce cred*e eu:
Sa zicem ca ai un articol despre masini, masini second hand. Sa zicem ca ai 10 prieteni care ti-au dat +1 la acel articol.
Daca ei vor cauta "masini second hand" (sau ceva legat de acel articol) pe google le vor aparea articolul tau, articolul unde ti-au dat +1, ca primul rezultat, nu ?
Deci ca atare, se vor modifica rezultatele cautarii DOAR celor care ti-au dat un +1. Pentru ceilalti utilizatori rezultatele fiind altele.
+ ca le vor aparea pagina articolelor unde au dat +1, in profilul lor google.
In rest, nu stiu la ce ar ajuta mai mult.
Inca ceva, vad ca au bagat aceasta functie si pe blogger.
Scriu despre galaxy s3
Scriu despre galaxy s3
Crezi ca google isi va da la o parte propria platforma de blogging, pentru wordpress? Stiu cateva avantaje pe care le ai pe blogger si nu le ai pe wordpress, datorita google-ului... nu am dovezi, dar experienta mi-o dovedeste... nu as vrea sa intru mai mult in detalii, pentru ca ma abat de la subiect :)
Cei de la Google considera ca parerea vizitatorilor legata de un site trebuie sa fie un factor important in SERP. Tocmai de accea Google acorda o mai mare atentie retelelor de socializare si site-urilor de bookmarking si share. Tocmai de aceea a aparut si acest buton +1. Pana la sfarsitul anului vor avea loc schimbari majore in SERP.
Asta cu blogger si wordpress mi se pare o idee tare ciudata. Normal ca blogger are avantaje fata de wp pt. ca de el se ocupa oamenii care se ocupa si google, youtube si multe altele.
Ceva impresii de la cei care au implementat butonul ?
Fa o pauza si fa niste exercitii pentru abdomen.
E prea devreme ca sa vedem ceva rezultate.
Eu cred ca va ajuta. Nu cred ca cei de la Google au introdus acest buton doar pentru a face concurenta Like-ului de la Facebook, In plus de asta, cei de la Google au zis in mai multe randuri ca trebuie tinut cont de parerea vizitatorilor la stabilirea ordinii in SERP pt. ca vizitatorii sunt cei mai potriviti sa stabileasca daca continutul unui site este sau nu util.