Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Soft pentru protectia site-ului dvs.

Utilizator mediu Avatarul lui agelu
    Data înscrierii
    24.03.2009
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    126
    Real Name
    Andries Gelu

Interes ridicat Soft pentru protectia site-ului dvs.

HTML Guard va permite sa criptati codul sursa al paginilor site-ului dvs. Web si poate sa limiteze functiile browser-ului,
    pentru a preveni copierea neautorizata a continutului site-ului.
    Toate paginile HTML protejate de acest soft pastreaza aspectul lor original si din punct de vedere al JavaScript-ului.

Facilitati :

* Ofera o protectie eficienta împotriva plagiatului site-ului dvs. web.
    Fie ca este vorba cod HTML, imagini, text, sau link-uri incluse - HTML Guard va ajuta
    sa va paziti de furtul continutului site-ului dvs. în întregime sau partial.
    Printre altele, acesta este capabil de criptarea codului sursa HTML,
    prevenirea selectiei de text, blocarea butonul click dreapta si dezactivarea functiei de imprimare a browser-ului.
    * elimina robotii de spam de la colectarea adreselor de email din paginile site-ului dvs..
    HTML Guard va ajuta la reducerea spam-ului prin criptarea adresei de e-mail,
    * Va permite sa configurati tocmai functiile de protectie pe care doriti sa se aplicati site-ului dvs.
    Cu HTML Guard puteti alege selectiv si sa va ajustati nivelul de protectie care se potriveste nevoilor
    dumneavoastra. De exemplu, puteti determina care parti ale codului sursa doriti sa-l criptati
    si sa definiti modul de a bloca clicul dreapta.
    * Include o interfata usor de utilizat,care va permite sa va protejati site-uri complete in câteva clicuri.
    Utilizarea este facila, chiar si începatorii isi pot proteja site-ul lor, prin aplicarea unei game largi de functii de securitate în doar câtiva pasi.
    * Softul vine cu un fisier detaliat pentru ajutor .
    În timp ce utilizati HTML Guard puteti consulta online pagina de ajutor , care este disponibil apasand F1 sau butonul Help.
    * Sprijina site-urile web în toate limbile, indiferent de setul de caractere utilizat: UTF-8 (Unicode), KOI8-R (rus), BIG5 (chineza traditionala), sau Shift-JIS (în japoneza).
    (trial sau full la 34.95 USD)
    traducere si adaptare de aici: http://www.htmlguard.com/
    Spor!

2. Utilizator mediu
    Data înscrierii
    N/A
    Posturi
    N/A
    telefoane mobile - forum
    Utilizator incepator Avatarul lui Creatopica
    Data înscrierii
    03.07.2010
    Locație
    Ploiesti
    Varsta
    34
    Posturi
    16
    Real Name
    Iulian Grigorescu

Implicit

Encrypt source code
    Scramble the code of your HTML files without affecting their display in the browser. Various settings let you select exactly the parts of your pages that you want to be obfuscated. For instance, you can just have the program protect your email addresses from being harvested by spammers, or apply encryption to your entire website.

Categoric nu este bun ptr SEO.

Data înscrierii
    16.03.2007
    Locație
    Midlum
    Posturi
    3.637
    Real Name
    D. Haz

Implicit

Gelu, o idee pe cat se poate de buna in lupta anti-furt, din pacate, Iulian are dreptate, criptarea codului sursa duce fara doar si poate la aspecte negative dpdv. SEO
    Prin criptarea acestuia, spiderii nu mai pot urmari linkurile interne si nici nu pot citi textul de pe site-ul tau. Citirea in sine este facuta din codul sursa si nu din user interface.
    Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe

Utilizator incepator
    Data înscrierii
    17.08.2010
    Locație
    Salcea
    Varsta
    18
    Posturi
    82
    Real Name
    Palaghianu Andrei

Implicit

Offtopic
    Citat Postat în original de Dennis Vezi post
    Gelu, o idee pe cat se poate de buna in lupta anti-furt, din pacate, Iulian are dreptate, criptarea codului sursa duce fara doar si poate la aspecte negative dpdv. SEO
    Prin criptarea acestuia, spiderii nu mai pot urmari linkurile interne si nici nu pot citi textul de pe site-ul tau. Citirea in sine este facuta din codul sursa si nu din user interface.
    @Dennis, o sa ma consideri un mare spammer si poate ca o sa ma si banezi, dar merita sa incerc. Mesaj privat nu pot sa-ti dau, in sectiunea "Comercial" nu pot sa raspund pentru ca nu am cont premium(si asta din cauza paypal-ului). Ai un post foarte interesant, si as fi mai mult decat interesat sa scriu cateva articole doar pentru a obtine acel cont premium. Daca vrei sa vezi cum scriu, poti vizita alltops.info care e site-ul meu sau windowsgeek.info unde poti cauta toate articolele scrise de Andrei. Repet, nu vreau sa fie deloc spam, insa pana rezolv problema cu contul de paypal, n-am cum sa te contactez.

Up:Am facut o traducere de 1300 cuvinte. Subiectul este Wordpress 3.2, actual deasemenea. Daca te intereseaza, te rog sa ma contactezi, daca iti par spammer, imi pare rau(pentru mine).
    Ultima modificare făcută de Dennis; 21.06.2011 la 09:19. Motiv: implementare notificare *offtopic*

Data înscrierii
    16.03.2007
    Locație
    Midlum
    Posturi
    3.637
    Real Name
    D. Haz

Implicit

Offtopic
    Citat Postat în original de andreipala Vezi post
    Offtopic

@Dennis, o sa ma consideri un mare spammer si poate ca o sa ma si banezi, dar merita sa incerc. Mesaj privat nu pot sa-ti dau, in sectiunea "Comercial" nu pot sa raspund pentru ca nu am cont premium(si asta din cauza paypal-ului). Ai un post foarte interesant, si as fi mai mult decat interesat sa scriu cateva articole doar pentru a obtine acel cont premium. Daca vrei sa vezi cum scriu, poti vizita alltops.info care e site-ul meu sau windowsgeek.info unde poti cauta toate articolele scrise de Andrei. Repet, nu vreau sa fie deloc spam, insa pana rezolv problema cu contul de paypal, n-am cum sa te contactez.

Up:Am facut o traducere de 1300 cuvinte. Subiectul este Wordpress 3.2, actual deasemenea. Daca te intereseaza, te rog sa ma contactezi, daca iti par spammer, imi pare rau(pentru mine).
    Multumesc frumos Andrei, acel post se adreseaza utilizatorilor care detin un cont premium, cand ai rezolvat problema Paypal ma poti contacta acolo, in topic. Multumesc.
    Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe

Subiecte similare

1. Soft pentru arhivat
    De mafiablack în forumul Probleme cu programele - software
    Răspunsuri: 7
    Ultimul post: 13.02.2010, 08:02
  2. [ofer] Widget pentru promovarea gratuită a site-ului tău
    De fervoare în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 13.11.2009, 14:00
  3. Soft pentru captura si Converter
    De RobciucIonut în forumul Smalltalk