Buna ziua
Numele meu este Vilcea Sorin si ma ocup cu promovarea site-urilor prin inscrierea in directoare web.
Serviciile oferite de mine sunt:
-inscriere in 500 directoare romanesti fara link reciproc - 70 RON
-inscriere in 500 directoare straine fara link reciproc - 70 RON.
Plata se face prin paypal sau transfer bancar.
Pana in momentul de fata am inscris peste 100 de site-uri. La cerere va pot da datele persoanelor carora le-am inscris.
Daca sunteti interesati de oferta astept un email din partea dumneavoastra sau PM.
O zi buna!
Ma intereseaza ambele oferte, romanesti cat si straine.
Care sunt datele de care ai nevoie?
Plata dupa inscriere in baza unui raport, in Euro, este OK?
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
datorita faptului k esti client nou as prefera un procent inainte. Ar insemna vreo 35 euro. si 15 inainte ar fi ok.
si la sfarsit vei avea ambele liste.
Deci? facem asa sau nu....
Ultima modificare făcută de Dennis; 17.06.2011 la 13:10. Motiv: unire mesaje
Sorin, inteleg situatia, poate-ti inspira mai multa incredere daca vizitezi voturile iTrade.
Si tu esti pentru mine un ofertant nou, totusi, nu asta ma incalzeste/distanteaza ci principiul afaceri care este pt. mine asa: tu prestezi ceva la un pret x, eu accept pretul si-ti repartizez cererea, la finalizarea prestarii, eu am datoria de a plati acea prestatie. Vezi Sorin, unde se plaseaza actiunea de plata in propozitia mea? Dupa prestare si nicidecum (partial) a conto.
Cunosc situatia din RO si te inteleg, o mai spun odata, totusi, va trebui sa ai si putina incredere in oameni, nu toata lumea este infometata incat sa-si insele partenerii de afaceri la sume de 2 Euro.
Da am vazut voturile Itrade. Dupa ce as inscrie in pachetul de 500 de directoare romanesti as dori plata si la fel dupa pachetul de directoare straine. Banuiesc ca se va face prin paypal. Daca esti de acord astept pe un PM un notepad cu "titlu, descriere, cuvinte cheie, adresa de email si url-ul site-ului respectiv" si eu ma pot apuca chiar de astazi de treaba.
ok. Astept ceea ce ti-am cerut pe un PM sau dak nu adauga-ma in lista ta de messenger. sorynel_tnr.
da-mi un notepad pe privat cu titlu, descriere, cuvinte cheie, adresa de email si url-ul site-ului respectiv
le trimiti?
iti mai inscriu sau nu?
Ultima modificare făcută de Dennis; 17.06.2011 la 21:09. Motiv: unire posturi
Offtopic:
"Dincolo era mai ieftin"... (ca in reclama)
http://forum.seopedia.ro/discutii-ge...turi-mici.html
Pretul este un pic negociabil. Am niste probleme financiare. Esti interesat?
Sorin, te inteleg ca vrei sa faci bani si ca vrei cat mai mult de lucru dar daca chiar ai inscris peste 100 de site-uri ar trebuii sa sti ca daca ai deja 3-5 site-uri de inscris pe zi intr-o saptamana intri in plictiseala, nu te grabii. :)