Salutare...am un site de muzica (embed @ trilulilu) bun...intrebarea mea este daca pot plasa anunturi Google AdSense pe el fara sa fie vre-un risc in dezactivarea contului...Astept mai multe pareri :) eu unul cred ca este "legal" ca sa zic asa...
De riscat, nu poti spune ca risti prea multe, pentru ca in cel mai rau caz primesti ticket pentru a scoate reclamele de pe site-ul respectiv, contul ramanand in continuare activ si ai inca posibilitatea de a-l folosii pentru alte domenii 'legale'.
Insa cu Adsense niciodata nu stii. Spun asta pentru ca:
-am cunostinte care au Adsense si pe site-uri de filme/seriale online, care sunt ilegale.
-nu inteleg de ce altii cu site-uri de desene animate primesc acordul de a folosii adsense; pana la urma nici ei nu au drepturi de autor pentru acele video-uri uploadate pe alte site-uri.
-in general site-urile de muzica sunt ilegale, dar practic tu preiei embed-urile de pe alt site, deci nu ar fi o problema(mai ales daca stam sa ne gandim ca site-uri gen youtube distribuie acelasi embed, si 99% din site-urile pe care le cunosc, si folosesc adsense, au cel putin 1 video de pe youtube.
Insa cum am spus si mai sus, cu Adsense-ul niciodata nu stii.
Chiar as fi si eu interesat de o dezbatere pe aceasta tema.