Astazi sa facut update de Page Rank ! Site-urile mele au majoritatea PR2. Voi ce aveti ? Cum stati ? Foarte slab update !
Azi am citit pe alte forumuri ca s-a produs un update de PR de la Google. Am verificat PR-ul pentru cateva siteuri personale si se pare ca asa este.
www.netul.ro - PR5 (de la PR4)
articole.netul.ro - PR4 (de la PR inexistent, subdomeniul avand vechime de cateva luni)
mobile.netul.ro - PR3 (de la PR inexistent, subdomeniul avand vechime de cateva luni)
subtitrari.netul.ro - PR3 (de la PR inexistent, subdomeniul avand vechime de cateva luni)
anunturi.netul.ro - PR3 (de la PR inexistent, subdomeniul avand vechime de cateva luni)
www.esubtitrari.com - PR3 (de la PR1)
www.cinemagic.ro - PR3 (de la PR1)
La doar 3 luni dupa redeschidere site-ul pe care activez eu are PR 4 iar forumul 3. Este bine pt. ca ma asteptam la mai putin pt. ca nu am avut timp suficient sa ma ocup de partea asta. Si site-ul si forumul aveau acum 3 luni PR 0.
Vad ca si la alte site-uri am cresteri de PR de la 0. Am insa si o scadere de la 3 la 1 :(
Am luat si eu un pagerank 3, abia dupa un an. Urrraaa!
Scriu despre galaxy s3
Forte multumit pentru site-urile normale ! Problema este cu site-urile din domeniul SEO, au crescut foarte putine si foarte multe au avut scaderi.
Dupa un an de zile am primit pr4 la siteul desenele-noastre.ro .
La blogul meu am primit pr 3 dupa 6 luni de zile costinel.eu .
La siteul de jocuri ejoc.eu am primit pr1.
Sunt multumit !
OFFTOPIC : Acum sa vezi vanzari de link-uri :))
Vand link, vand link ! :))
Scriu despre galaxy s3