la mine e la fel
la mine e la fel
Din ce vad , numai la mine s-a intamplat minunea asta... :)) tot nu imi vine sa cred; ma intreb cat va tine..? cred ca peste 1 luna iar se face update...![]()
Cred ca la mine este o greseala ! Un site de o luna a luat Page Rank 6 ! Mama mea, nu am intalnit asa ceva. Am si pus pe el atentie dar de la 0 la 6, este o realizare ! romania-seo.ro
te-a facut om google cu pr 6 :)), vinde repede linkuri pana nu iti da inapoi 0 :)
SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online
Este o mica problema : Un site cu PR6 are nevoie de "ceva" backlinkuri , ori la tine sunt putine .
2. Daca incercati in Google un info : nume domeniu o sa observati ca google intoarce rezultat cu totul altceva si nu acel domeniu ( romania-seo). Este o practica folosita pentru fake PR. Adica redirect cu 301/302 sau cu cloacking de pe un site care are PR6.
Sau cine stie a innebunit Google :))
De fake, nu poate fi vorba. Am incercat info si la mine arata ce trebuie, poate fi o greseala, se va vedea la urmatorul update de PR. Oricum ma bucur si pentru paginile secundare care au luat PR2, chiar majoritatea si categoriile vad ca stau bine. As fi tare dezamagit sa pierd acest PR insa, ne conformam.
Cred ca a incurcat site-ul cu unul de-al meu.Am ajuns la 0 cu un site!
Nu-i panica pentru ca deja am prea multe site-uri cu PR si ma incurc in ele:)) dar chestia asta deja o ia razna!
Mai multi Fani Facebook
Pe mine chiar ma bucura cand cineva creste in PR, dar nici cum spune @PhoeniXman -De ce as ajunge la 0 ? Este totusi un site bunicel si chiar daca va avea PR2, am sa fiu multumit. Pana atunci ma bucur cu ce am !te-a facut om google cu pr 6 :)), vinde repede linkuri pana nu iti da inapoi 0 :)