Am nevoie de cineva priceput in cele enumerate in titlu pentru integrarea unui design pe un site/script dat.
Dispun de urmatoarele:
-design PSD
-script site pe care se punde design-ul
-design actual site
-css actual
-css psd
.....
Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie cu raspunsuri.
Bugetul: 20 euro
Nivel : avansat
La modul ca nu e chiar asa usor daca acum inveti ce-i acela CSS
Cel ce vrea sa faca acest lucru este rugat sa imi trimita si un site la care a contribuit impreuna cu descrierea contributiei pentru ca deja am dat datele de mai sus la multi si deja m-am plictisit de laude. Teorie ca teorie dar practica ne omoara!
Mai multi Fani Facebook
Mai pune un 0 in coada si poate poate gasesti pe cineva liber, cu 20euro iesi la un suc.
SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online
500$ e tot scriptul asa ca in nici un caz nu e aproape jumate din el doar implementarea unui design.Hai sa fim seriosi!
Mai multi Fani Facebook
Bai la care am intrat eu in topic si am comentat pretul, ia sa vad?
Ca deja devine nesimtire pe fata!
Si clar acum v-o zic asa fara nici un fel de retinere pentru ca se intrece masura!
Uite ca sa vezi daca si moderatorii multumesc faptul ca unul intra in topic sa imi comenteze pretul vai mama ei de treaba ce este aici!
Ce dracului mai atat prostie in tara asta?
Vi la mine la taraba sa imi spui tu cat sa pun preturile.Da mergi bai la tine la taraba si vinde-ti-le cu cat vrei si stai nichipercea acolo.
A, apropo: cred ca mai mult de 10 m-au cautat prin pm cu durere in cot deabonament asa ca e tare treaba asta.
Eu platesc, ma cauta cei care nu auplatit si peste toate mai sar si moderatorii sa ridice in slavi pe cei ce comenteaza aiurea!
Cum fac eu: in functie de cat am si cat se poate, cer pentru ca acum de exemplu am un proiect ce cere design la un pret de sa zicem de 100 euro.Pai tampit sa fiu sa mai pun eu aici anuntul sau sa mai apelez la cei care in nesimtire m-au atacat ca nu le placea lor taraba mea!![]()
Mai multi Fani Facebook
Fiind cu totii colegi, e normal sa nu comentam aspectele legate de preturi. Fiecare e liber sa ceara si sa ofere cat doreste. Daca nu iti convine oferta treci mai departe. Legat de ofertele venite de la cei ca nu auabonament pot sa spun ca si eu am primit la "cumpararea de link-uri". Nu prea ai ce face deca sa ignori aceste mesaje din respect pentru administratorii cwr.
Eu pot sa iti spun vipe ca in general putin platesti, putin primesti. Zic in general pt. ca mai sunt si exceptii. Sper sa nu deranjeze prea mult postul meu.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Preturile le pun atat cat mi se ofera.Nu plusez sa imi opresc eu.
Daca eu atat premesc, tot atat dau.
Ce ne-am face daca in loc sa ofer cat pot nu as mai oferi deloc?
Sa vad raspunsul la asta?
Mai multi Fani Facebook
Am zis sa ma tot abtin si sa nu comentez,dar tu nu vezi un lucru esential.
Eu personal nu ti-am comentat pretul ca suma cat trebuie sa platesti,ci ma deranjat expresia spusa de tine
Prin aceasta expresie ai subapreciat chinul si ambitia unor persoane care au ales sa invete un lucru complex ca programarea.
Cred ca cei care mi-au multumit nu cred ca mi-au multumit pentru faptul ca ti-am comentat pretul,ci pentru ca am zis ce vroiau sa iti zica si ei.
Poti sa cauti si alte posturi de ale mele si o sa vezi ca nu am comentat preturile nimanui
Diferenta este clara: scriptul valoreaza 500$, da?!
Nu am comentat programarea, dar sa ceri 200$ pe integrarea designului e aiurea, nu crezi?
Tu ai citit ce cer eu sau mai intrebat ce nichipercea cer cu adrevarat ca nu prea pare ca ai inteles.
Deci eu sustin ca programarea e mai scumpa decat design-ul si coding-ul(psd, eps, ai, css etc.) iar tu spui ceva total sau un pic pe langa cum sustin ca optimizarea e mai scumpa decat toate la un loc pentru ca de fapt aceea este cea care se foloseste de toate cele pentru ca sa dea un sens tuturor cele!
Daca intram in discutii de genul nu dam de pace pentru ca s-ar putea sa nu intelegi ceea ce zic, s-ar putea sa nu ma exprim eu prea usor de inteles sau s-ar putea sa nu vreau sa spun ca e ca tine!
Mai multi Fani Facebook