Am un verisor de vreo 14 ani si acum in vacanta or dar afacerile in el. Nu stiu cum naiba a facut de a dat de site-ul http://www.afacerisimple.ro/ si acum vrea sa se puna pe facut bani. Eu sincer, cred ca e vrajeala insa ca sa-l conving, as vrea sa aflu si parerea unor persoane mai experimentate. Voi ce ziceti?!
Toate aceste tipuri de siteuri sunt pur si simplu o pierdere de vreme. Ele iti spun ca o sa iti dea bani daca faci ceva ce la prima vedere pare foarte usor, insa dupa ce te apuci vezi ca iti ia prea mult timp si renunti.
Parerea mea e sa puna mana pe o carte si sa nu se gandeasca la bani deocamdata.
Firma din cate vad este inregistrata la registrul comertului, dar pe site la ei apare la pasul 3 cateva informatii cum ca ar trebui sa platesti tu prima data o suma de 99lei pentru nu stiu ce CD-uri.
Mie mi se pare a fi teapa :) Majoritatea site-urilor de genul asta sunt false.Continutul pachetului de afaceri:
-CD cu lista virtuala a site-urilor de anunturi unde dumneavoastra va trebuii sa postati,fiecare site avand link direct catre pagina de postare;
-CD cu toate anunturile deja create;
-CD cu instructiunile pentru o derulare cat mai simpla a postarii anunturilor;
Asa ziceam si eu. Daca vrei sa dai link-uri pe care ar urma sa lucreze viitorul tau muncitor, trebuie sa-l pui sa plateasca sa i le trimiti tu pe un cd? Ce tampit ar trimite un pachet de link-uri pe suport CD:))
Singura afacere este a celui care are site-ul si anume ca vinde un produs(in cazul asta: vise la fraieri).
Cate site-uri din astea sunt in afara sa fiti voi sanatosi. Astfel de anunturi vedeti si prin ziare... munca la domiciliu... trebuie sa cumperi un pachet ca sa faci margele... si ramai cu margelele :)) Sa fim seriosi... cui ii trebuie 3 cd-uri ca sa scrie niste anunturi :))
Daca varul tau vrea sa faca un ban are si alte modalitati chiar online. Sa evite insa anunturile de genul "faci 5000 de euro de acasa". Va spune asa unu care a muncit si o luna pentru 100 de euro :))
Fara sa vreau ca voi sa intelegeti gresit ce scriu aici, dar parerea mea despre astfel de site-uri este o alta decat cea listata de voi, bine inteles, fiecare poate sa-si spuna parerea, liber.
Astfel de site-uri sunt menite sa aduca incepatorului in ale afacerilor la cunostinta cu ce ar putea castiga bani. Exista site-uri gen club pentru angrosisti, poate nu in Romania findac aici 'patronii' cumpara marfa din Metro si o vand cu 10% adaos in magazinele lor :D:D
Pentru a profita de facilitatile oferite de un astfel de club, platesti o taxa anuala, ulterior ai acces la numele acelor firme, la forum, la linkuri etc. - este oarecum logic ca cel care aduna acele date despre angrosisti sa ceara bani pentru munca lui.
Pana la urma, nu te obliga nimeni sa cumperi unabonament , poti sa incerci sa-ti cumperi produsele din alta parte, sa umbli ca dementul din oras in oras si sa cauti depozite angro pentru a cumpara marfa la preturi de producator.
Anunturile din ziare cu *castiga x mii de euro* nu sunt abuzive, sunt anunturi publicitare. Daca esti perseverent, disclipinat in afaceri si ai conditie financiara de a rezista pe piata o anumita durata, poti dezvolta o astfel de afacere in care sa castigi in mod pasiv cateva mii de euro. Daca esti nepregatit si cedezi, este treaba ta, ai pierdut banii si timpul. Asta insa nu inseamna ca acea idee este teapa, singura teapa esti tu insuti findca nu sti sa faci afacerea sau ai cedat. Oricare oportunitate de a castiga bani este in prima faza o teorie, pe hartie, si cum toti stim, hartia este rabdatoare. Ce faci tu in practica si cum dezvolti acea oportunitate, este strict treaba ta, indiferent de rezultat.
Am vazut oameni care castiga cateva sute de euro in fiecare luna din paid2 (bux-uri cum le numiti in Romania), am vorbit cu unii mari din Herbalife, dar am vazut si esecuri majore - majoritatea esecurilor sunt insa cauzate de catre cel care cedeaza in afacerea demarata si de cunostintele acestuia despre mediul respectivei afaceri.
Indiferent ce afacere faci - fa doar daca te pricepi la acel mediu de afaceri, altfel: cauta-ti un loc de munca si traieste modest. Bafta si nu uitati
...noi romanii folosim tot al 2-lea cuvant *teapa* - incat acesta si-a pierdut adevarata insemnatate, pana si esecul personal este pus in carca *tepei*, cauzate bine inteles, de altii, nicidecum de noi insusi ;)
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Pai daca ar fi sa vorbim strict de acest site, cum poti sa ceri 99 lei pentru 3 CD-uri pe care se afla niste informatii care se pot trimite prin email sau prin alte metode + ca acele informatii nu sunt asa importante(cat de greu poate fi sa adaugi 2-3 informatii in casutele respective? )
Dennis, multumesc ca ti-ai facut putin timp si ai trecut si pe aici. Iti dau dreptate cam in tot ce ai zis.
Unu la mana: am inteles pe deplin ideea ca daca vrei sa scoti profit, initial trebuie sa investesti(timp, bani etc), asta chiar daca a insemnat sa-mi storc creirii sa rezolv o problema cu paypal-ul.
Doi la mana: e adevarat ca noi(si nu zic noi romanii, zic doar "noi") avem in general mentalitate de toata mana si nu suntem dispusi sa depunem un pic de efort, pentru a scoate un castig, nu suntem perseverenti. Ne apucam azi de 10 bux-uri, maine cumparam pachete de facut 1000E pe luna, poimaine ne apucam de inscris enspee mii de site-uri in directoare(pentru bani), mai in 3 zile ne apucam de scris articole pe 10 nise chiar daca noi nu stim inca limba romana, nu ducem nimic pana la capat, nu primim bani. Ce spunem atunci?! TEAPA.
Trei la mana: eu doar am pus site-ul si o intrebare. Nu l-am folosit, nu stiu daca e sau nu e reala treaba. Stiu doar ca am intrebat, pentru ca am vazut multe formule asemanatoare daca pot spune asa, care intr-adevar s-au dovedit a fi "pacaleala de 1 Aprilie" pentru creduli.
Paul, poate reusesc sa *te aduc pe drumul cel bun*.
Fiecare este liber sa-si puna pretul dorit de el la un produs sau serviciu pe care-l ofera. In cazul in care tie sau mie acest pret ne este prea ridicat, avem dreptul de a nu cumpara acel produs/serviciu.
Intr-o lume capitalista nu se mai pune intrebarea *cum poate cere atat pe doar xxx* - aceasta este strict hotararea vanzatorului si nu-l putem condamna pentru acest lucru.
Stiu, poate este o comparatie banala, dar merita sa cumperi Windows (sistemul de operare) pentru 180 Euro? ...livrare pe un singur DVD?!
...bine inteles ca merita sa cumperi licenta necesara la softuri, nu asta este intrebarea aici, insa ce faci tu cu el si cat de plin de succes aplici acesta, este atributia ta, hotararea ta.
In fine, cum am spus si mai sus, fiecare are parerea lui, si este foarte bine asa ;)
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe