Salut,
As dori cateva argumente pro si contra pentru ambele platforme (ma refer la blogspot . com si wordpress . com).
Care credeti ca e cea mai buna?
(Sper ca am postat in categoria corecta.)
Multumesc.
Cea mai buna pentru...ce ? Trebuie sa dai si tu niste detalii. Ce fel de site vrei sa faci, ce facilitati cauti la un CMS, etc.
Oricum cel mai bine e sa ai un blog "self hosted", adica scriptul instalat de tine pe un server la care ai acces.
Ambele site-uri, WordPress si Blogspot au niste termeni si conditii pe care daca ii incalci poti ramane fara blog.
Cu Wordpress poti face de 1000 de ori mai multe lucruri decat cu BlogSpot.
Insa lasand astea deoparte, te-as sfatui sa mai dai cate un Search, inainte de a posta. Exact acelasi subiect il gasesti si aici: http://www.cwr.ro/showthread.php/141...m-vs.-BlogSpot
Wordpress castiga la toate categoriile... orice ai vrea tu sa faci alege Wordpress!
Citeste ce a spus ev0l, mai multe detalii nu cred ca iti mai trebuie :) -> http://www.cwr.ro/showthread.php/141...l=1#post101047
Fiecare are plusurile si minusurile lor. De exemplu pe Wordpress nu iti poti modfiica tema, o folosesti asa cum este data cand pe Blogspot poti sa iti modifici tema si meniurile.. si sunt mai multe diferente..
Multumesc la toti pentru reply-uri;
@AboutWeb... un blog personal... si vreau sa castig si cativa banuti cu el... :)
Raman inca la blogspot deoarece este by google.
"Google - AdSense, AdWords, Search, Analytics" nu cred ca e categoria potrivita pentru asa ceva. Si nu prea ai sanse foarte mari sa castigi si bani cu un blog personal pe host/domeniu free.
Sfatul meu: pentru un blog personal sau unul ce pune pret pe continut, doar, recomand blogger. Este si sta la Google ceea ce iti confera siguranta ca va exista blogul si maine acolo, ca nu iti pica sau ca nu merge greu.
Wordpress zic eu este pentru ceva mai mult decat un blog!
Poti face din blogger multe daca vrei, nu este nimic imposibil.
Mai multi Fani Facebook
De ce? Daca e pana acolo domeniul il poate schimba, iar hostul nu are importanta deloc. Argumenteaza ceea ce spui sau nu dezinforma.Si nu prea ai sanse foarte mari sa castigi si bani cu un blog personal pe host/domeniu free.