Nu va bazati pe subdomenii free, ca pot disparea oricand! Mai bine cumperi un domeniu si stii ca e al tau atata timp cat platesti.
E nasol sa ai un blog pe o platforma free cu subdomeniu asupra caruia nu ai niciun control, care apoi iti dispare si toata munca SEO depusa a fost degeaba.
Imi recomanzi tu alta categorie? Nu am gasit nicio categorie in care sa se incadreze acest topic.
Poftim? Baiatule cred ca dormi... cu un trafic bun, real, ai sanse sa castigi zeci, poate chiar si sute de $ foarte usor; si nu conteaza hostul si nici domeniul, CONTINUTL ;) sigurul dezavantaj, numele este prea lung si greu de retinut (pentru unii), blogspot . com;
@AboutWeb, nu ma bazez pe subdomeniu; deoarece vreau sa-mi cumpar un domeniu. Eu vreau sa folosesc blogspot doar pentru host, 0 downtime, promovare rapida.
Imi recomanzi tu alta categorie? Nu am gasit nicio categorie in care sa se incadreze acest topic.
http://www.cwr.ro/forumdisplay.php/1...siteurilor-web
pai pe un subdomeniu de la wordpress nu exista editor in appearance? sau nu poti adauga o tema prin upload modificata deja de tine pe localhost?
Atunci scuze pentru dezinformare...nu am avut niciun site pe subdomenii de la ei dar aveam impresia ca e aceeasi interfata ca la kit-ul de wp.
revin si eu cu un +1 pentru blogspot, indexare rapida, usor de utilizat si templateuri editabile
il folosesc de un an si ceva... :)
Daca ar fi sa aleg, cu siguranta as alege WordPress.