Din cate am inteles, se pare ca ieri (daca nu ma insel), Page Rank-ul lui Twitter a scazut la 0.
Interesant, oare Google incepe sa loveasca in cele mai mari site-uri de socializare si bookmarking sa isi "faca loc" cu noul sau Google+ ?
About Web SEO, Internet Marketing blog.
I-o fi suparat cei de la twitter cu ceva...daca era sa loveasca in cele mai mari site-uri de socializare pun pariu ca incepeau cu facebook.
Wow... chiar are 0... de la 9 la 0... e diferenta mare. Nu prea joaca curat Google. :)
Ce aiurea... Eu sper c-au avut un motiv bine intemeiat sa faca asta...
Schimbarile din anul acesta imi da impresia ca sau facut schimbari in conducerea google, toate spre bine :)
SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online
Am ramas si eu uimit cand am vazut ca twitter are PR0.
M-am "jucat" putin pe google+ si este cu mult peste twitter dar din punctul meu de vedere nu este peste facebook, punctele forte la google+ sunt cercurile de prieteni si posibilitatea de a utiliza camera web live pentru a se vedea/vorbi cu prietenii din cercuri.Am mai dat o invitatie la google+ unui utilizator de pe acest forum si astept sa posteze si el primele pareri despre google+
Numai bine!
Mai ai invitatii? :D
Pot sa invit cate persoane vreau, da-mi un PM cu adresa de mail pe care vrei sa-ti trimit invitatia
Slide02.jpg
E clar ca la scazut intentionat google pe twitter. Oricum twitter e destul de cunoscut sa nu aiba nevoie de pagerank-ul dat de google.
Google joaca murdar in USA (am vazut stirea pe bloomberg) scazand site-uri importante. Cei care faceau reportajul ziceau ca au facut acest lucru si in Europa,insa europenii au luat atitudine dandu-i in judecata sau aplicandu-le amenzi usturatoare privind legea monopolului.
Personal nu cred ca google o sa depaseasca facebook prin simplu fapt ca nu vin cu idei noi ci doar ii copiaza.
Aceasta companie a avut numai esecuri cand a incercat sa intre pe piete unde nu isi avea locul.(de la telefonie pana la browsing etc)