Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Recomand-SEO

Utilizator incepator
    Data înscrierii
    14.01.2010
    Locație
    Satu Mare
    Varsta
    23
    Posturi
    17
    Real Name
    Dan Ghita

Implicit Recomand-SEO

Seo-design.ro este unul din putinele site-uri care iti garanteaza succesul pe internet , preturi incepand dela 150 de lei. Recomand, toate site urile mele au ajuns maricele 10-15 mii de vizite unice pe care leam facut cu ajutorul optimizari SEO facute de firma de mai sus.

2. Utilizator incepator
    Data înscrierii
    N/A
    Posturi
    N/A
    telefoane mobile - forum
    Super-Moderator Avatarul lui netul
    Data înscrierii
    20.06.2009
    Locație
    Iasi
    Varsta
    33
    Posturi
    1.179
    Real Name
    Gabriel C.

Implicit

Niciun site de pe Internet nu poate garanta succesul, cu atat mai putin porcaria aia prezentata de tine.

Domeniul ala are vechime de cateva zile. Uitandu-ma doar cateva secunde prin siteurile din portofoliu mi-am dat seama ca e doar o bataie de joc facuta de niste amatori.

De exemplu topogane.net:
    - e o rusine sa spui ca oferi servicii SEO si sa nu stii macar diferenta dintre meta keywords si meta description. Tu la meta description ai o insiruire de cuvinte despartite prin virgula, ca la meta keywords
    - text foarte putin sau inexistent la produse. Doar o poza pusa aiurea, un pret si un nr de telefon
    - la linkuri ai un title de toata jena, de genul "Permanent Link to topogan Spirala"
    - lipseste atributul "alt" la toate pozele produselor
    - imaginile, desi sunt mici ca latime x inaltime, nu sunt optimzate, avand dimensiuni (in kB) prea mari
    - imbini limba engleza cu limba romana. Desi siteul e in romana, sunt destule fraze in engleza, ceea ce denota si o lipsa de seriozitate fata de client.

cu ajutorul optimizari SEO facute de firma de mai sus.
    Zici de firma? Nu vad nicio data de contact al unei firme, doar un nr de telefon (dupa care e plin netul de spam ieftin) si un email de yahoo.

Penibil.

Utilizator incepator
    Threadstarter

Data înscrierii
    14.01.2010
    Locație
    Satu Mare
    Varsta
    23
    Posturi
    17
    Real Name
    Dan Ghita

Implicit

Frate cum se face ca din 3 site uri toate au ajuns mari ?

Utilizator incepator
    Data înscrierii
    20.08.2008
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    38
    Real Name
    Aurel Alexandru

Implicit

Nu te mai stresa atat prietene...siteurile alea daca au ajuns mari au ajuns ca cei pentru care le-ai optimizat au stiut sa isi faca reclama!
    Tu nu stii nici sa scrii,vi aici sa faci si tu reclama la siteul tau de 2 lei care pana mai ieri era plin de greseli gramaticale pe care le-ai reparat ca ti-au facut baietii observatie pe alte forumuri pe care ai mai postat siteul(stii tu destul de bine)!
    Daca vrei sa faci ceva cu siteul si cu serviciile tale trebuie sa iti schimbi putin tactica de lucru!Daca erai asa de bun seo-ist nu iti faceai reclama aici la siteul tau care ofera servicii seo,ii faceai tu o optimizare si asa ajungea mare!
    Nu am vrut sa fiu rautacios,ti-am spus doar adevarul!
    Numai bine!

Utilizator avansat Avatarul lui PhoeniXman
    Data înscrierii
    01.01.2008
    Locație
    Tara-Hategului
    Varsta
    25
    Posturi
    690
    Real Name
    Alin

Implicit

Au ajuns toti cocalarii sa ofere servicii webdesign si "SEO" cica,
    Frate cum se face ca din 3 site uri toate au ajuns mari ?

Ce limbaj este asta nene? pe prima pagina a site-ului tau de "webdesign" cu un template free desigur se gasesc o gramada de informatii de contact cu adrese de cocalari,

proiectare şi realizare de aplicaţii web
    asta e tare, deci instalam wp, urcam o tema free, punem o lista de cuvinte in header si in footer "optimizare" si gata proiectul, :) , apropo de username, dani se scrie cu doi de "ii" ?

EDIT: clar... domeniul seo-design .ro luat free de la quality-host pe un an, sa inteleg dupa cateva luni nu mai aude nimeni de voi.

cu ajutorul optimizari SEO facute de firma de mai sus
    care firma ? nu vad nici unde datele firmei

10-15 mii de vizite unice
    e clar, la tine vizita si vizitatorul e tot aia, 10.000 vizite unice la tine este echivalentul cu un vizitator unic aici pe cwr :)
    SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online

Super-Moderator Avatarul lui netul
    Data înscrierii
    20.06.2009
    Locație
    Iasi
    Varsta
    33
    Posturi
    1.179
    Real Name
    Gabriel C.

Implicit

Daca te-ai uita la profil ai vedea ca nu e decat unul cocalarii analfabeti care pierd timpul pe net...

Experienta personala
    AM mai multe saituri si stiu php html jooamla stiu tot crea surse de tracker am si avut unul si designuri la siteuri

Utilizator incepator
    Data înscrierii
    21.10.2010
    Locație
    Bucuresti
    Varsta
    18
    Posturi
    94
    Real Name
    Bălan Ionuţ

Implicit

Citat Postat în original de netul Vezi post
    Daca te-ai uita la profil ai vedea ca nu e decat unul cocalarii analfabeti care pierd timpul pe net...
    Iar "Site personal" este unul ilegal, are host de la ucoz sau ceva de genul si ce scrie in footer? "hacked by dani" tare asta...

Utilizator avansat
    Data înscrierii
    29.12.2010
    Locație
    Targu Jiu
    Posturi
    703
    Real Name
    Catalin Juganaru

Implicit

Am observat ceva interesant la acesti copii. Dupa ce au terminat cu serverele de cs si serviciile de gazduire (jocuri, web) au trecut la un capitol mai interesant, adica la servicii de programare si design sau, ca in acest caz, servicii de optimizare SEO. Este clar ca suntem o tara de mici oameni de afaceri. Si cand zi mici nu ma refer la cifra de afaceri ci la varsta.

Asta este Romania. Acesti copii ar trebui sa se joace, sa invete sau sa practice un sport. In schimb ei invata de mici cum sa pacalesti pe altii si sa le iei banii. Trist.

Utilizator avansat Avatarul lui vipe
    Data înscrierii
    13.09.2009
    Locație
    Bucuresti, Rm. Valcea
    Posturi
    794
    Real Name
    M. Alex

Implicit

Sa nu ne agitam, sa privim problema cum se cuvine: decat sa il bateti mai bine invatati-l cum se face!
    Cu siguranta daca il indreptati pe calea cea buna mai tarziu va va multumi.Asa cum ati procedat nu veti primi decat injuraturi iar cand se va ambitiona si va incerca sa invete si sa faca lucruri mari pe net va va da cu piciorul in dos!

Sa nu ramanem surprinsi de servicii SEO pentru ca multi dintre cei ce au granduri online spun ca fac SEO doar prin inscrierea in directoare....iach!
    Mai multi Fani Facebook

Utilizator avansat
    Data înscrierii
    29.12.2010
    Locație
    Targu Jiu
    Posturi
    703
    Real Name
    Catalin Juganaru

Implicit

Incurajez tinerii dar pe cei care invata si apoi vin si ne arata ce au reusit. Daca vine unul cu nasul pe sus si se da expert SEO nu am pe cine sa incurajez. Optimizarea SEO e un domeniu amplu si intr-o continua schimbare, spre deosebire de alte domenii unde odata ce ai invatat mergi mai departe.

Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul

Subiecte similare

1. Nu recomand extreamhost.com
    De Marius în forumul Gazduire web
    Răspunsuri: 4
    Ultimul post: 20.01.2010, 14:16
  2. Nu recomand asa ceva!
    De d-zel în forumul Gazduire web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 20.01.2010, 14:09
  3. Nu recomand www.dolcehost.net
    De eNjck în forumul Gazduire web