Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Optimizare vBulletin

Data înscrierii
    16.03.2007
    Locație
    Midlum
    Posturi
    3.637
    Real Name
    D. Haz

Implicit Optimizare vBulletin

Nota informativa
    Continuare a discutiei paralele din acest topic

Dorel, multumesc pentru noile idei pe care le-ai adus prim mesajul anterior, la aceste lucruri chiar nu m-am gandit ca ar putea avea (obtine) o astfel de greutate in ochii google.
    Bine inteles ca nu este nimic gresit sa detii conturi in diferite retele de socializare, cu cat mai multa prezentare a site-urilor, cu atat mai bine pentru acestea. Poate Valentin a inteles putin gresit idea, nimic mai mult.

Offtopic:
    am inteles ca te ocupi de optimizari de un timp mai indelungat, ma intereseaza o optimizare a codului sursa (mai exact informatiile redate prin header) a scriptului vBulletin, crezi ca te-ar tenta un astfel de job?
    Poti oferi factura pentru joburile preluate?
    Ultima modificare făcută de Dennis; 12.08.2011 la 20:33.
    Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe

2. retea publicitara utilizatori
    Data înscrierii
    N/A
    Posturi
    N/A
    telefoane mobile - forum
    Utilizator avansat
    Data înscrierii
    13.09.2009
    Locație
    Alba Iulia
    Posturi
    242
    Real Name
    Dorel Tanase

Implicit

Multumesc pentru apreciere ! Da @Denis, putem da factura, fara probleme. La forum-ul tau trebuie aplicat un serviciu de optimizare, ne putem intelege.

Utilizator avansat
    Data înscrierii
    29.12.2010
    Locație
    Targu Jiu
    Posturi
    703
    Real Name
    Catalin Juganaru

Implicit

Citat Postat în original de Dennis Vezi post
    ma intereseaza o optimizare a codului sursa (mai exact informatiile redate prin header) a scriptului vBulletin, crezi ca te-ar tenta un astfel de job?
    Problema apare cand faci update de versiune. S-ar putea ca o mare parte din munca sa fie in zadar. Mi-ai dat idee de un tutorial complex pt. ca subiectul asta e putin discutat pe la noi.

Utilizator mediu
    Data înscrierii
    07.02.2011
    Locație
    Braila
    Varsta
    22
    Posturi
    212
    Real Name
    Madalin

Implicit

Eu am gasit articles.digitalpoint.com/conten.php?r=7-Optimize-vBulletin-4 pentru vbuletin sper sa nu deranjeze pe nimeni.

Utilizator avansat
    Data înscrierii
    29.12.2010
    Locație
    Targu Jiu
    Posturi
    703
    Real Name
    Catalin Juganaru

Implicit

Citat Postat în original de Lista Vezi post
    Eu am gasit articles.digitalpoint.com/conten.php?r=7-Optimize-vBulletin-4 pentru vbuletin sper sa nu deranjeze pe nimeni.
    Nu deranjeaza pe nimeni desi iesim prea mult din topicul lui computerscom. Ai mancat o litera la link: http://articles.digitalpoint.com/con...ze-vBulletin-4

Utilizator mediu
    Data înscrierii
    07.02.2011
    Locație
    Braila
    Varsta
    22
    Posturi
    212
    Real Name
    Madalin

Implicit

Scuze, eu am vrut doar sa dau o mana de ajutor ca tot sa vorbit despre vbuletin.
    Imi cer scuze pentru off-topic comperscom.

Threadstarter
    Data înscrierii
    16.03.2007
    Locație
    Midlum
    Posturi
    3.637
    Real Name
    D. Haz

Implicit

Pentru a nu face prea mult offtopic aici, deschid un nou topic pe aceasta tema.

Citat Postat în original de computerscom Vezi post
    Da @Denis, putem da factura, fara probleme. La forum-ul tau trebuie aplicat un serviciu de optimizare, ne putem intelege.
    OK! Exista posibilitatea ca optimizarea sa ramana valida chiar si in cazul unui update la script? Ar fi banal sa pierd optimizarea dupa primul update al scriptului, fara update este prea riscant dpdv. al eventualelor vulnerabilitatilor care sunt descoperite treptat de catre echipa de programatori sau utilizatorii acestui script.
    Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe

Utilizator avansat
    Data înscrierii
    13.09.2009
    Locație
    Alba Iulia
    Posturi
    242
    Real Name
    Dorel Tanase

Implicit

Uitati ce parere am eu, daca nu va este cu suparare. Pe forum-ul CWR, sunt persoane capabile in acest domeniu si treaba de echipa iese mai bine, parerea mea. Tu Denis, stabilesti cu ce incepem, pagina de start sau forum, eu fac un review si spun parerea mea despre cum putem rezolva aceste probleme, colegii vin cu alte idei iar tu poti bine merci sa lucrezi. In felul acesta nu platesti pe nimeni, subiectul se dezvolta si este si educativ pentru persoanele care doresc sa invete. Ce spuneti ?

Utilizator avansat
    Data înscrierii
    29.12.2010
    Locație
    Targu Jiu
    Posturi
    703
    Real Name
    Catalin Juganaru

Implicit

Da, este posibil daca lucrezi pe fisierele vbulletin si pe fisierele temei. Sfatul meu e sa instalezi pluginuri specializate pt. vbulletin mai ales ca avand dedicat poti instala anumite componente (mod_pagespeed, gzip) care nu sunt disponibile pe shared hosting. Si la serverul web se pot aduce imbunatatiri. Tot la vb se poate instala Sphinx pt. ca cautare. Mai sunt anumite setari legate de atasamente si avatare. Daca umblii in fisiere exista riscul sa pierzi modificarile la urmatorul upgrade. Sti bine ca de multe ori trebuie facut upgrade si la tema.

Cat despre SEO strict cred ca nu trebuie facut mare lucru, in mare fiind destul de bine facut vbulletin.

Moderator Avatarul lui robi09
    Data înscrierii
    22.07.2009
    Locație
    Birmingham, UK
    Posturi
    1.175
    Real Name
    H. Robert C-Tin

Implicit

Marimea paginii si timpul de incarcare sunt factori importanti, am putea incepe cu asta.

Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul

Subiecte similare

1. SEO vBulletin 3.7.3
    De Cross în forumul Administrare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 03.12.2011, 04:43
  2. Vbulletin parere
    De bunny08 în forumul Reviews
    Răspunsuri: 8
    Ultimul post: 11.11.2010, 18:41
  3. Problema vbulletin
    De XtremeLnd în forumul Smalltalk