buna,
Am o o intrebare legat de cuvintele cheie, este obligatoriu / necesar sa folosesti cuvintele cheie importante din paginile secundare in cuvintele cheie de pe prima pagina?
Ex, sa zicem ca am pe prima pagina folosesc cuvintele cheie; adidasi, adidasi tari, adidasi noi
si pe o pagina secundare folosesc; adidiasi femei, adidasi fete, adidasi de fete, adidasi noi de fete, etc.
Ar trebuie sa folosesc cuvintele cheie importante din pagina secundara in cuvintele cheie din pagina principala? si anume; adidasi, adidasi femei, adidasi fete, adidasi tari, adidasi noi ?
Sau cum ar fii corect, optimizat seo .?
Multumesc de raspuns.
Nu.
Banuiesc ca vei optimiza fiecare pagina/categorie in parte, deci fiecare va fi cu keywordurile, titlurile si descrierile sale.
Faci optimizare on page (sau imparti site pe categorii). Te sfatuiesc insa ca pe langa asta sa iti construiesti cu atentie si link-urile interne (intre pagini/categorii). La aceste link-uri pui anchor cuvintele cheie de care vorbeai mai sus.
Eu zic sa lasati sfaturile si sa luati parte la acest concurs spectacular creat de site-ul pe care-l sustine domnu` Lukian.
Cam mare investitia! 5 euro la 33.333 de utilizatori, care sa dea si like pentru site-ul ala. Astea da idei, cred ca si gasiti "like-isti", care sa faca asta, este totusi un castig nu?
Daca ai un site de id-uri de messenger inseamna ca se strang pe el multi cocal*ri si multe pitip***ce.Daca faci un concurs si dai 5 euro credit strange ca participanti multi fra**ri si multi inchisi la mine plus multa saracie.
Frate concursul e perfect.....
Pacat ca site-urile acestea s-au cam dus de cand exista Facebook si se anunta retele de socializare romanesti.
La cat de inchisi sunt aia cred ca dau click pe adsense la greu.
Fie vorba intre noi, Facebook a scos de ceva timp optiunea de a te folosi de faptul ca ai multi fani trimitandu-le mesaje ca un fel de newsletter inlocuid cu "share".
LIKE-ul incepe sa devina din ce in ce mai nefolositor daca nu stai bine pe partea de promovare underground Facebook ramanand doar un simplu ego.
Mai multi Fani Facebook