As dorii daca se poate un cod sau un script ca vizitatorii care intra la mine pe site sa aiba un buton cu add link si cand baga linku sa apara mai jos ... daca se stie careva si ma poate ajuta. daca se poate sa fie si o pagina unde sa aprob linkurile sau sa le sterg ...
Vrei sa iti apara mai jos?
Explica-te mai bine! Nu iti ghiceste nimeni gandurile.
pai de exemplu intri pe site la mine intri la un post si ai add link bagi linku tau si linkul sa apara acolo la postu unde ai intrat ... intelegi cat de cat ? :D
Asemeni unui director web sau asemeni functiei wall dupa retelele sociale?
da lista sti cumva un cod sau ceva ?
Depinde ce script ai tu, daca ai un cms(joomla spre exemplu) trebuie sa ai un modul sau o extensie pentru asa ceva, insa daca nu folosesti un cms cel mai probabil trebuie sa platesti pe cineva.
Madalin iti explic eu ce vrea el.. De ex. avem pagina subtitrari.php, iar pe aceasta pagina exista titlul unei subtitrari de film iar dinjos de ea sunt 3 linkuri de download pentru ea. @FlosKa vrea ca pe pagina aia sa ai un buton/link pe care atunci cand il accesezi sa ti se deschida un formular in care poate sa adauge orice vizitator un link de download pentru subtitrarea de pe pagina subtitrari.php
da exact susp3kt :D ma poti ajuta ?
Clar..
@floska tu vrei un script mare ;) cel mai bine platesti pe cineva.
Eu ma pot osteni sa iti fac ceva. Dar daca nu cunosti nici tu php si mysql ca sa iei scriptul meu si sa il modifici pentru situl tau, nu are rost.
ba da ma pricep cat de cat daca se poate mil dai si mie ?