Vad ca a fost facut ultimul update de Page Rank din 2011 (asa cred). Voi cum stati? Eu am scazut cu romania-seo.ro, de la Page Rank 6, la 4! Rau, da bine totusi, are doar 4 luni, la ce sa ma fi asteptat.
Si eu am scazut cu blog-ul cipriang.ro, de la PR 4->PR 3.
Sa inteleg ca s-au remediat "greselile" update-ului anterior?
Da Cipri, asa cred si eu. Am tot comentat despre PR-ul 6, luat pe site-ul meu si am specificat ca i-mi este teama sa nu scada. Motivul, pe domeniul SEO, nu erau site-uri in Romania cu PR6, luat si numai dupa doua luni. In general site-urile din acest domeniu sunt majoritatea cu PR3, mai rar cu 4 si foarte putine cu 5. Cele care au PR5, au si multe backlink-uri, plus vechime. Vom vedea la urmatul update care va fi in Ianuarie cred. Pana atunci trebuie sa muncim.
Eu cred ca inca nu sunt gata "retusurile". To be continued... :)
Sper ca inocent are dreptate, ca altfel inseamna ca am stat pe loc de la ultimul update: un singur site administrat de mine a crescut de la 2 la 3, in rest, liniste si pace. Bine, tot e bine ca nu a scazut nimic :))
CiprianG, la ce "greseli ale update-ului anterior" te referi?
Inainte de pr update aveam la un site pr1, aseara site-ul avea pr2, astazi site-ul are pr3, deci si astazi se mai face update.
SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online
@raluca; Ma refeream ca unele website-urilor au luat un pagerank (mare), pe nedrept in concordanta cu calitatea continutului si promovarea/optimizarea acestuia. Sper ca m-ai inteles... :)
Eu am ramas la pr 0 pe ambele site-uri insa am observat ca paginile de facebook ale acostora au luat pr 2 :)
Majoritatea site-urilor mele au crescut PR 1, 2 si 3
E.