As vrea sa stiu cand stabilesti titlul unui site ce trebuie sa urmaresti intai, lungimea sau relevanta?
Folosind un soft seowebtools am ajuns la o relevanta a titlului de 100% insa imi spune ca lungimea titlului este prea mare, am un site de anunturi.
Am facut o verificare si pentru un site mare, bizoo, si am observat ca rezulta aceiasi problema, lungimea prea mare a titlului.
Cum e mai bine?
@Relevanta titlului
Elementul titlu a unei pagini web este menit sa fie o descriere exacta si concisa a continutului din acea pagina. De aceea toate cuvintele folosite in tagul titlu trebuie in mod obligatoriu sa se regaseasca in continutul siteului si neaparat in primele 100 de cuvinte din pagina a carei titlu este.
@Lungimea Titlului
Lungimea maxima afisata de Google este de 70 de caractere cu tot cu spatii. Daca titlul depaseste aceasta lungime, atunci titlul va fi scurtat la 66 carcatere fiind urmat de 3 puncte
eu iti recomand sa folosesti titluri descriptive cu lungimea maxima de 65 de caractere cu tot cu spatiu !
Titlul reprezinta o descriere scurta in care scrii despre ce e site-ul tau, nu un roman de dragoste.
Renunta la programe.
About Web SEO, Internet Marketing blog.